Sprogkursus i Tyskland


Inden du starter dit udvekslingsophold i Tyskland, har du mulighed for at deltage i et to ugers sprogkursus, som styrker dine tyskkundskaber. Kurset bliver afholdt i byen Mannheim.

Sprogkurset i Tyskland varer to uger og indeholder:

  • Ophold på hostel
  • Tilknytning til en tyskklasse
  • 25 timers tysk undervisning pr. uge
  • Daglige aktiviteter og ture
  • To heldags udflugter eller aktiviteter, afhængig af vejret
  • Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Information omkring tysk kultur og træning i at benytte tog, bus, metro etc.

På Hostel finder du:

  • Personale fra vores tyske kontor samt tidligere udvekslingselever, som er til stede 24 timer i døgnet
  • Områder hvor du kan slappe af, se TV eller film, spille spil, synge karaoke m.m.

Undervisningen er tilrettelagt til forskellige niveauer af tysk. Det er både for begyndere, samt dem som allerede har kendskab til tysk, men gerne vil forbedre sig. Derudover vil undervisningen også give forståelse for, hvordan det er at bo med en tysk familie, skolelivet samt vaner og traditioner.

Klasseværelserne er egnet til mindre grupper, som derfor er velegnede til intensiv og stille indlæring. Der findes også ekstra studierum, som er udstyret med flere computere og internet adgang, som giver dig mulighed for at kommunikere med dine venner og familie. 

Efter undervisningen får du og de andre elever mulighed for at deltage i udflugter. Udflugterne er daglige og kan være mange forskellige ting, såsom en tur til den lokale fodboldbane, svømmehallen eller en tur til nærliggende byer, som Frankfurt eller Heidelberg.

Sprogkurset i Tyskland er frivilligt, men vi anbefaler at alle som ikke har tyskkundskaber i forvejen deltager i sprogkurset.

Se prisen på sprogkurset her.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.