Udvekslingsprogrammer i Tyskland

Vi tilbyder to forskellige high school-programmer i Tyskland. Det er Classic High School og kombiprogrammet.

Læs mere om de forskellige programmer herunder og find det program som passer dig bedst.

Classic High School – det traditionelle program

Vores program Classic High School er det traditionelle udvekslingsprogram, hvor man får en værtsfamilie et vilkårligt sted i Tyskland. Det er det perfekte program for dig, som gerne vil have et autentisk tysk udvekslingsophold. Efter din værtsfamilie har valgt dig, finder vi en high school i nærheden af familien.

Din kommende værtsfamilie kan være bosiddende hvor som helst i Tyskland. Måske vil du opleve livet i Tyskland tæt på en storby som Berlin, Hamborg eller München, i en landsby omgivet af smuk natur, eller et sted langs kysten i den nordlige del af landet. Lige meget hvor du kommer til at bo, kan du være sikker på, at du får et helt unikt og uforglemmeligt indtryk af livet i Tyskland.

Du kan tilmelde dig til vores Classic High School-program for ét semester eller for et helt skoleår.

Se priser for vores Classic High School-program

Ansøg til Classic High School

Kombi – Tyskland + 1

Når du rejser med Explorius får du en unik mulighed for at opleve high school livet i Tyskland og i et andet europæisk land. Du kan vælge at tilbringe dit udvekslingsår i Tyskland og Spanien, Italien og Frankrig. Det er en god løsning for dig, som vil opleve to europæiske landes kultur og gerne vil lære to forskellige sprog. Ved at vælge kombiprogrammet får du mest muligt ud af dit udvekslingsår.

Hvis du vælger et udvekslingsår i Tyskland og Frankrig, starter dit eventyr med Soft Landing Camp i Paris. Herfra flytter du hen til din franske værtsfamilie, hvor du skal bo det første semester, hvorefter dit eventyr fortsætter i Tyskland. Når du vælger at læse i både Tyskland og Spanien eller Italien, kan du selv vælge, hvor du vil starte. Vores Soft Landing Camp er inkluderet, når du starter om efteråret. Hvilken Camp du kommer med på afhænger af, hvilket land du vælger at bo i først.

Ved at vælge vores kombiprogram kan du vælge, at rejse hjem til jul og herefter videre til et nyt eventyr i dit nye land.

Se priser for vores kombiprogram

Ansøg till Kombi

<< Tilbage til Tyskland