Oplev Storbritannien

Ønsker du at tale perfekt engelsk? Så er det Storbritannien du skal rejse til som udvekslingsstudent! Her på siden kan du læse om vores forskellige High School programmer i Storbritannien, og der vil helt sikkert være et program, som passer til dig!

Har du spørgsmål til programmerne eller er det svært at vælge? Så kontakt os - vores dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej!

High School Classic
Dette program er vores almindelige High School tilbud, og det er vores mest populære program. Programmet er til dig, som ønsker at komme på udveksling og ikke har specifikke krav til dit ophold. Du vil gå på en lokal skole, og bo hos en godkendt værtsfamilie nær skolen. Du har mulighed for at ønske en bestemt by, se hvilke byer her. Dette program er lidt dyrere end vores High School Classic program. Vores program i Storbritannien omfatter både England, Skotland og Wales.

High School Select
På dette program har du muligheden for at få specifikke ønsker for dit ophold opfyldt. Det kan være, at du ønsker én bestemt High School eller specifikke fag. Det kan også være, at du ønsker at efter sportsgrene eller andre aktiviteter. Dette program er dyrere end High School Classic. Er du blevet nysgerrig? Så læs mere om High School Select her.

High School Select State
På vores Select State program vælger du skole efter interesse. På dette program samarbejder vi bl.a. med skoler, som tilbyder fodboldakademi, musikakademi, BTEC kurser og meget andet. Du skal vælge efter den interesse, som du ønsker at fokusere på i dit udvekslingsår, og dernæst vælge 2-3 skoler, som har din interesse. Vi hjælper dig selvfølgelig på vej. Læs mere om High School Select State her.

Priser
Priserne finder du i menuen Priser og information.

 

 

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"