Udveksling i Storbritannien - se dine muligheder!

oplev et år på High School i Storbritannien

Ønsker du at tale perfekt engelsk? Så er det Storbritannien du skal rejse til som udvekslingsstudent! Her på siden kan du læse om vores forskellige High School programmer i Storbritannien, og der vil helt sikkert være et program, som passer til dig!

Har du spørgsmål til programmerne eller er det svært at vælge? Så kontakt os - vores dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej!

High School Classic
Dette program er vores almindelige High School tilbud, og det er vores mest populære program. Programmet er til dig, som ønsker at komme på udveksling og ikke har specifikke krav til dit ophold. Du vil gå på en lokal skole, og bo hos en godkendt værtsfamilie nær skolen. Du har mulighed for at ønske en bestemt by, se hvilke byer her. Dette program er lidt dyrere end vores High School Classic program. Vores program i Storbritannien omfatter både England, Skotland og Wales.

High School Select
På dette program har du muligheden for at få specifikke ønsker for dit ophold opfyldt. Det kan være, at du ønsker én bestemt High School eller specifikke fag. Det kan også være, at du ønsker at efter sportsgrene eller andre aktiviteter. Dette program er dyrere end High School Classic. Er du blevet nysgerrig? Så læs mere om High School Select her.

High School Select State
På vores Select State program vælger du skole efter interesse. På dette program samarbejder vi bl.a. med skoler, som tilbyder fodboldakademi, musikakademi, BTEC kurser og meget andet. Du skal vælge efter den interesse, som du ønsker at fokusere på i dit udvekslingsår, og dernæst vælge 2-3 skoler, som har din interesse. Vi hjælper dig selvfølgelig på vej. Læs mere om High School Select State her.

Priser
Priserne finder du i menuen Priser og information.

 

 

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.