Soft Landing Camp i London


Musik: "Spring In My Step" by Silent Partner

Start dit ophold i Storbritannien med 3 dage på Soft Landing Camp i London!
Explorius ønsker at dig give den bedste start på dit ophold i Strobritannien, så uanset hvilket program du rejser på eller hvor i Storbritannien, du kommer til at bo, begynder dit High School år med 3 dage i skønne London!

Soft Landing Camp i London er obligatorisk, og det er inkluderet i programprisen.

Den første dag går med ankomst og velkomst til campen. Der afholdes et fælles møde, hvor du får at vide, hvad der skal ske de kommende dage.

Den anden dag er der forberedende møder, gode tips til udvekslingsåret i Storbritannien og informationer omkring skole og værtsfamilie. Derudover vil der også være arrangeret sightseeing i London, hvor du også får mulighed for at shoppe samt spise aftensmad i byen. Der vil således også være god tid til at knytte kontakter og få nogle nye venner.

Den tredie dag er afrejsedag fra campen, og du skal nu videre til din værtsfamilie.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.