Valg af by eller område


Som udvekslingsstudent i Storbritannien har du mulighed for at vælge, hvilken by eller område du ønsker at bo i. Her på siden kan du læse mere om dine valgmuligheder.

Manchester
Manchester er en levende by med mange muligheder. Oprindelig var Manchester den første industrialiserede by i verden, og det var også her den første computer blev bygget, men byen har lagt sin industrialiserede baggrund bag sig og er nu en spændende by for udvekslingsstudenter. Er du til fodbold, så har byen hele to storhold: Manchester United og Manchester City. Er du mere til shopping, så anbefales det enorme shoppingcenter Trafford Centre eller måske er du mere kulturelt interesseret? Så vil du i Manchester bl.a. kunne byde på Whitworth Gallery, som for nylig blev kåret til Årets Museum. Mancunians, som borgerne i Manchester kaldes, er søde og venlige, og du vil med garanti få en varm velkomst.

Liverpool
De fleste tænker på The Beatles, når de hører om Liverpool. Liverpudians (som borgerne i Liverpool kaldes) er vældig stolte af deres musikalske arv, og dette kommer til udtryk i mange kulturelle og musikalske begivenheder hvert år. Liverpool er faktisk Englands kulturelle hovedstad, og her finder du bl.a. Tate Gallery, World Museum og ikke mindst the Beatles Museum. Er du til shopping med udsigt, så tag en tur langs kajen ved River Mersey. Uanset om du er fodboldfan eller ej, så husk at tage stilling til om du er Liverpool eller Everton fan, da du helt sikkert vil blive spurgt om dette af de åbenhjertede og imødekommende mennesker i Liverpool.

Birgingham
Vidste du, at Birmingham har flere kanaler end Venedig? Og at Birmingham er den by i Europa med flest grønne områder? Birmingham har flotte bygninger i centrum inklusiv den futuristiske Bullring Shoppingcentre, som er en stor kontrast til de hyggelige kanal områder. Der er rigtig god infrastruktur, som gør det nemt for dig at komme rundt. Her er masser af muligheder for aktiviteter uanset om du er til shopping, indendørs ski i SnowDome eller noget helt tredje.

Torquay (i bugten Torbay)
Byerne Torquay, Paignton og Brixham ligger alle i bugten Torbay, og kaldes også for den Engelske Riviera. Torquay er især kendt for sine dejlige sandstrande, familie attraktioner og sit hyggelige Victorianske udseende. Når vejret er godt, er der ikke noget bedre sted at tilbringe sin tid end på stranden. Hele bugten Torbay er udvalgt af UNESCO som Geo Park pga. sin enestående geografi, spektakulære kystlinie, historie og kultur, så du kommer med garanti ikke til at kede dig, hvis du vælger Torquay, Har du lyst til at tage en tur ind i landet fra Torquay, anbefaler vi Dartmoor National Park med sit robuste landskab og vilde heste.

Områdevalg - South Coast Regional Choice
Den engelske sydkyst er populær af flere grunde: Klimaet er mildere end i resten af England, selvom der dog stadig kan regne. Det er også i dette område, at der tales det mest klassisk-engelske kaldet "Queens English", så vil du lære at tale med den helt korrekte accent, så er dette områdevalg lige noget for dig. Her kan du også opleve det smukke, grønne engelske landskab samt berømte seværdigheder som White Cliffs, South Downs, Dartmoor og New Forest. Og da sydkystens strande ligger ud til den Engelske Kanal, har du også mulighed for at tage en tur til stranden - selvom du skal regne med, at vandet kan være koldt! Vælger du South Coast Regional Choice, er du sikker på at komme til at bo i et af følgende områder: Devon, West Sussex, Hampshire eller Dorset.

Priser
Vælger du vores High School Classic program med by eller områdevalg, er der en lille merpris. High School Classic priser med og uden by/områdevalg kan du se her.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig for mere information!
Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.