High School Select i Storbritannien


Når du skal på udveksling i Storbritannien, starter du dit ophold med Soft Landing Camp i London. Musik: "Spring In My Step" by Silent Partner


Drømmer du om udveksling i Storbritannien, og har du nogle bestemte ønsker for dit ophold? Så er High School Select programmet det helt rette for dig! Her kan du nemlig vælge, hvor du ønsker at gå i skole, hvilken by du vil bo i eller, hvilke fag du gerne vil have.

Livet i Storbritannien
I dette program har du mulighed for at vælge, i hvilken by du gerne vil bo under dit udvekslingsår. Uanset hvor du dog ønsker at opholde dig, vil du komme til at opleve den britiske livsstil. Du kommer til at bo hos en lokal familie, som vil give dig et fantastisk indblik i en helt almindelig engelsk hverdag. Under dit år i Storbritannien vil du helt sikkert stifte bekendskab med mange traditioner samt en masse nye ungdoms trends.

Værtsfamilien
Da du i dette program først vælger område og/eller skole, vil din værtsfamilie blive fundet efterfølgende. I High School Select programmet modtager værtsfamilierne et mindre tilskud for at have en studerende boende. Men uanset betaling, så er der i Storbritannien en mangeårig tradition for at modtage udvekslingsstuderende, og mange engelske familier modtager studerende år efterår, fordi de interesserer sig for den kulturelle udveksling.

Din High School
Som Select-elev har du mulighed for at vælge, hvilken skole du gerne vil gå på, samt hvilke fag du ønsker at læse. IB-linje (International Baccalaurete) er også en mulighed.
Det kan også være, at du har nogle specifikke interesser du ønsker at dyrke. Der er masser af gode muligheder for at kombinere akademiske fag med lidt anderledes fag. Skolerne i Storbritannien er generelt strengere og har et højere niveau end i Danmark. 

Se nogle af de skoler vi anbefaler på vores Select program.

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i Storbritannien gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
Din afrejse vil ligge omkring slutningen af august, og din hjemrejse til Danmark vil ligge omkring slutningen af maj, frem til slutningen af juni året efter.
Dit ophold starter med en Soft Landing Camp i London. Camp er inkluderet i prisen.

Priser
I High School Select programmet kan priserne variere, alt efter hvilken skole eller område du vælger. Du kan læse mere om vores priser her.


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partner organisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge din præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".