High School Select State


Når du skal på udveksling i Storbritannien, starter du dit ophold med Soft Landing Camp i London. Musik: "Spring In My Step" by Silent Partner


På vores High School Select State program vælger du skole efter interesse. Drømmer du om at komme på fodboldakademi, musikakademi eller måske noget helt tredje, så er dette program en rigtig god løsning til en god pris. 

Livet i Storbritannien
I dette program har du mulighed for at vælge hvilke fag eller skole, som du ønsker at gå på ud fra interesser. Uanset hvor du ønsker at opholde dig, vil du komme til at opleve den britiske livsstil. Du kommer til at bo hos en lokal familie, som vil give dig et fantastisk indblik i en helt almindelig engelsk hverdag. Under dit år i Storbritannien vil du helt sikkert stifte bekendtskab med mange traditioner samt en masse nye ungdoms trends.

Værtsfamilien
Da du i dette program først vælger skole, vil din værtsfamilie blive fundet efterfølgende. På High School Select State programmet modtager værtsfamilierne et mindre tilskud for at have en studerende boende. Men uanset betaling, så er der i Storbritannien en mangeårig tradition for at modtage udvekslingsstuderende, og mange engelske familier modtager studerende år efter år, fordi de interesserer sig for den kulturelle udveksling.

Din High School
Som Select State elev skal du søge 2-3 skoler og de fag, som interesserer dig. Der er også mulighed for at vælge BTEC kurser, hvilket betyder at du kan få praktisk erfaring med blandt andet samarbejde, læring til at læse mm. Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde relevante skoler. Det er også denne struktur, som de indfødte i Storbritannien vælger deres skole på. Der er en masse gode muligheder for at kombinere akademiske fag med lidt anderledes fag. Skolerne i Storbritannien er generelt strengere og har et højere niveau end i Danmark. 

Se nogle af de skoler vi anbefaler på vores Select State program.

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i Storbritannien gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
Din afrejse vil ligge omkring slutningen af august, og din hjemrejse til Danmark vil ligge omkring slutningen af maj, frem til slutningen af juni året efter.
Dit ophold starter med en Soft Landing Camp i London. Camp er inkluderet i prisen.

Priser
Se prisen på High School State Select programmet her.

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partner organisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge din præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".