Skoler vi anbefalerPå vores High School Select State program får du muligheden for at ønske skole efter dine interesser. Du skal ønske 2-3 skoler, som har de fag eller interesser, som du ønsker at fokusere på under dit udvekslingsår.

Her på siden er et bredt udvalg af skoler, som vi anbefaler. Er der ikke nogle af skolerne som har din interesse, så kontakt os endelig, så finder vi andre muligheder til dig.

Siden er under opdatering, og derfor virker links til skolerne ikke pt.

Fodboldinteresseret? Tag et år på fodboldakademi
Programmet er perfekt til dig, som gerne vil fokusere på fodbold under dit udveklingsår. Fodboldakademierne tilbyder både teoribaserede lektioner samt praktiske timer hver dag. Skolerne med fodboldakademi er både for drenge og piger:

Vil du udvikle dine musiske talenter? Så vælg et musikakademi
Er du musikinteresseret og ønsker at udvide dine musikkompetencer, har vi et par skoler der fokuserer på musik:

For de kreative har vi to spændende skoler

Bor der en skuespiller i din mave? Så vælg et Scenekunst eller drama akademi
Bor der en skuespiller i din mave, og ønsker du at udfordre dig selv inden for dette område, så vælg en af vores mange skoler, som tilbyder scenekunst eller drama:

  • Walsall College, Birmingham
  • St. John Plessington, Liverpool
  • Hove Park/Blatchington Mill, Brighton
  • Cuthbert Mayne, Torquay
  • Marple College, Manchester (acting focus)

Er madlavning og kulinarisk kunst lige dig? Så kan du gå all-in på dette
Drømmer du om at blive kok eller noget andet inden for mad, er disse skoler perfekte. De har professionelle køkkener og en restaurant som hører til, og hvor du som elev får lov at prøve at lave mad og servere for betalende gæster:

  • Walsall College, Birmingham
  • Highbury College, Portsmouth

Synes du rejse- og turistbranchen lyder spændende? Så er der også gode muligheder
Overvejer du en karriere inden for rejse- eller turistbranchen, vil en af disse skoler give dig et godt indblik i denne branche:

  • Cheadle College, Manchester
  • Hove Park, Brighton

Der er mange muligheder for valg at spændende skoler, og vi hjælper dig gerne.

Har du spørgsmål til nogle af skolerne her på siden, eller er du interesseret i en helt anden skole så kontakt os enten på telefon eller via kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig!

 

 

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.