Din værtsfamilie i Storbritannien

I Storbritannien er der en mangeårig tradition for at tage imod udvekslingsstuderende fra hele verden, og mange familier vælger år efter år at tage imod studerende.

Særligt for High School Select State programmet
Når du rejser på vores High School Select State program, vælger du skolen først. Dernæst findes værtsfamilien. Denne rækkefølge er anderledes end, hvis du rejser på vores High School Classic program, hvor værtsfamilien findes først, og derefter findes en skole i nærområdet. Dette er de primære forskelle på Select State og Classic.

Nedenfor kan du læse mere om udvælgelse af værtsfamilier, som gælder alle uanset om du rejser på Select State eller Classic programmet.

Hvad er en "rigtig" værtsfamilie?
Hos Explorius støtter vi mangfoldigheden og diskriminerer ikke, og alle værtsfamilier er rigtige familier for os. Dog skal sikkerheden selvfølgelig altid være i orden, også ved valg af værtsfamilie. Den rigtige værtsfamilie er i vores optik den familie, som har overskud og hjerterum til dig. Familierne kan bestå af voksne med børn, enlige, unge og ældre ægtepar uden børn, det kan være en familie med en anden etnisk baggrund og familien kan også være et homoseksuelt par m.m.

Værtsfamilierne bor typisk i mindre byer i Storbritannien og du må regne med transporttid mellem hjem og skole. Du kan blive placeret i både England, Skotland og Wales.

Godkendelse af værtsfamilien
Alle værtsfamilierne gennemgår en grundig godkendelsesproces for at sikre, at de lever op til alle krav. Krav som både stilles af vores britiske kollegaer, men også krav fra myndighederne i Storbritannien. Vores kollegaer i Storbritannien har mange års erfaring i udvælgelse af familier, og her er de trin, som hver enkelt værtsfamilie skal igennem for at kunne blive godkendt:

Personligt besøg
Interview
Referencer tages i familiens netværk
Baggrundstjek, herunder tjek hos de britiske myndigheder
Endelig godkendelse af vores britiske kollegaer


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.