Skoler vi anbefaler

På High School Select programmet, vælger du en specifik skole, som udbyder de fag eller sportsgrene, som du interesserer dig for. Vi samarbejder med mange forskellige skoler i Storbritannien, så vi kan helt sikkert finde en skole, som passer dig.

Her på siden kan du se nogle af de skoler, som vi anbefaler.

Meoncross, Fareham
Meoncross er en privatskole i Fareham i det sydlige del af Hampshire. Skolen ligger tæt på den smukke kystlinje som byder på udsigt til Isle of Wight, New Forest og Southampton. Skolen åbnede i 2015, og tilbyder eleverne nogle fantastiske omgivelser inklusiv et stort sports område. 

North Bridge House School, London
North Bridge House School er en gammel respekteret privatskole fra 1939. Skolen er rangeret til den 3. bedste skole i Nord London, og de åbnede et helt nyt campus til deres Six Form i 2014.

Chelsea Independent College, London SW6
Chelsea Independent College er en Boarding skole, som ligger i hjertet af det centrale London. Skolen er særligt kendt for deres stærke fagområder som: Videnskab, teknologi, teknik og matematik.

Er der ikke en af skolerne, som passer til dig? Så kontakt os endelig! Så hjælper vi dig på vej til at finde det helt rigtige til dig.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.