Udvekslingsprogrammer i Storbritannien

Vi tilbyder en række af udvekslingsprogrammer i Storbritannien. Disse er Classic High School, Select High School og Boarding School.

Læs mere om de forskellige programmer nedenfor og find det program som passer dig bedst!


Classic High School – Semesterprogram

Vores Classic High School-program er det traditionelle high school-program som er det mest almindelige blandt vores elever. Hvor du vil bo og studere afhænger af, hvor din fremtidige værtsfamilie bor. Efter en omsorgsfuld britisk værtsfamilie har valgt dig, vil der blive kigget efter en god high school til dig, i familiens nærområde. Din fremtidige værtsfamilie kan bo ved den britiske riviera, tæt på byerne London eller Edinburgh, eller et sted på landet i det smukke britiske land.

Dette er programmet for dig, som er åbensindet omkring din udveksling og ser frem til at lære den rigtige britiske livsstil at kende, uanset hvor i det skønne land du kommer til at bo.

Du kan tilmelde dig Classic High School-programmet i Storbritannien for ét semester.

Ansøg til Classic High School


Select High School – din udveksling, dit valg

Select High School er programmet for dig som har et tydeligt billede af hvordan dit britiske eventyr skal se ud. Måske ønsker du at gå på en specifik high school med en særlig profil, dyrke din favorit sport, læse nogle bestemt skolefag eller bare bo i din yndlings by. Uanset hvad, så er det programmet for dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg af både private og offentlige high schools henover hele Storbritannien. Du fortæller os om dine kriterier og vi vil hjælpe dig med at finde den perfekte high school for dig. Du kan vælge imellem flere forskellige high schools i populære byer såsom London, Brighton og Manchester for eksempel. Sammen vil vi skræddersy din britiske high school-udveksling lige som du ønsker det.

Ansøg om et studievisum til England

Når du skal studere i England mere end 6 måneder, skal du søge et studievisum og bestå en engelsk sprogtest. Testen har både en lytte-del, læse-del, skriftlig del og tale-del, som skal vise, at elevens engelskniveau lever op til minimumskravene fra det engelske forbund (UKVI) Visas and Immigration. Vi hjælper dig med information og det praktiske, ligesom vi har eksempler fra testen, så du er klar til at tage den Visumansøgningsprocessen tager normalt omkring seks uger og også her vil vi guide dig igennem, så godt som muligt.

Find priser for Select High School

Vælg mellem nogle af de bedste high schools i England

Ansøg til Select High School


Boarding School – oplev det engelske campus liv

Storbritannien er kendt for deres top universiteter. For allerede at komme tættere på den velkendte universitets kultur på high school, gør du rigtigt i at gå på Boarding School. På Boarding School bor og studerer du på campus, sammen med dine med studerende. Det er den perfekte forberedelse for studier på et højere akademisk niveau.

Boarding Schools i Storbritannien er populære og tiltrækker målrettede elever fra hele verden. Ved at studere her, får du ikke kun en top uddannelse – men du får også opbygget et værdifuldt netværk. Du vil oftest dele et værelse med både internationale og lokale elever, som giver dig en rig kulturel oplevelse og venner over hele verden.
At studere på boarding school er en uforglemmelig oplevelse. Skolerne tilbyder ofte en lang række af aktiviteter efter skoletid, som du kan deltage i, i din fritid. Vi har et tæt samarbejde med flere top skoler i England.

Du kan, for eksempel, vælge at bo og studere i London, Cambridge eller Somerset. Fortæl os om dine præferencer angående skole profil, sport, fag og lokation, så finder vi den rette boarding school til dig.

Find priser og stipendie information for Boarding School

Se vores mest populære boarding skoler

Ansøg til Boarding School

<< Tilbage til Storbritannien