High School i Storbritannien

Vi tilbyder en række af udvekslingsprogrammer I Storbritannien. Disse er Classic High School, Academic Choice, Select High School og Boarding School.

Læs mere om de forskellige programmer nedenfor og find det program som passer dig bedst!

Classic High School – det traditionelle program

Vores Classic High School program er det traditionelle High School program, som er det mest almindelige blandt vores elever. Hvor du vil bo og studere afhænger af, hvor din fremtidige værtsfamilie bor. Efter en omsorgsfuld britisk værtsfamilie har valgt dig, vil der blive kigget efter en god High School til dig, I familiens nær område. Din fremtidige værtsfamilie kan bo ved den britiske riviera, tæt på byerne London eller Edinburgh, eller et sted på landet I det smukke britiske land.

Dette er programmet for dig som er åbensindet omkring din udveksling og ser frem til at lære den rigtige britiske livsstil at kende, uanset hvor I det skønne land du kommer til at bo.

Du kan tilmelde dig Classic High School programmet I Storbritannien for et semester eller et helt akademisk år.

Område valg mod et ekstra tillæg

For dig som har et ønske om at blive placeret I en bestemt region eller by I Storbritannien, er det muligt at tilvælge et område valg mod et ekstra tillæg indenfor vores Classic High School program.

Vi tilbyder en lang række af område ønsker henover hele Storbritannien. Vælg imellem at studere I regioner såsom Skotland eller det sydlige England eller I de populære byer Manchester, Liverpool, Belfast eller Torquay for eksempel.

Vær opmærksom på at der er begrænset antal pladser til hvert af område ønskerne. For at kunne garantere din plads, anbefaler vi at du ansøger om et udvekslingsår så tidligt som muligt. Det er først til mølle princippet!

Se priser for vores Classic High School program

Ansøg om Classic High School

Academic Choice – fortæl os om dine præferencer

Academic Choice programmet giver dig mulighed for at gå på en specific High School I Storbritannien til en rimelig pris. Du fortæller os om dine præferencer angående sport, fag og område, så finder vi et udvalg af skoler som passer til en eller flere af dine ønsker. Fra det udvalg kan du herefter vælge den skole som du ønsker at gå på. Vi tilbyder fremragende skoler I populære byer såsom Brighton, Liverpool, Torquay og St. Albans udenfor London.

Find skole priser for Academic Choice

Ansøg om Academic Choice


Select High School – din udveksling, dit valg

Select High School er programmet for dig som har et tydeligt billede af hvordan dit britiske eventyr skal se ud. Måske ønsker du at gå på en specific High School med en særlig profil, dyrke din favorit sport, læse nogle bestemt skolefag eller bare bo I din yndlings by. Uanset hvad, så er det programmet for dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg af både private og offentlige High School’s henover hele Storbritannien. Du fortæller os om dine kriterier og vi vil hjælpe dig med at finde den perfekte High School for dig. Du kan vælge imellem flere forskellige High School’s I populære byer såsom London, Brighton og Manchester for eksempel. Sammen vil vi skræddersy din britiske High School udveksling lige som du ønsker det.

Find skoler priser for Select High School Select

Ansøg om Select High School


Boarding School – oplev det engelske campus liv

Storbritannien er kendt for deres top universiteter. For allerede at komme tættere på den velkendte universitets kultur på High School, gør du rigtigt I at gå på Boarding School. På Boarding School bor og studerer du på campus, sammen med dine med studerende. Det er den perfekte forberedelse for studier på et højere akademisk niveau.

Boarding Schools I Storbritannien er populære og tiltrækker målrettede elever fra hele verden. Ved at studere her, får du ikke kun en top uddannelse – men du får også opbygget et værdifuldt netværk. Du vil oftest dele et værelse med både internationale og lokale elever, som giver dig en rig kulturel oplevelse og venner over hele verden.
At studere på Boarding School er en uforglemmelig oplevelse. Skolerne tilbyder ofte en lang række af aktiviteter efter skoletid, som du kan deltage I, I din fritid. Vi har et tæt samarbejde med flere top skoler I England.

Du kan, for eksempel, vælge at bo og studere I London, Cambridge eller Somerset. Fortæl os om dine præferencer angående skole profil, sport, fag og lokation, så finder vi den rette Boarding School til dig.

Find skole priser og stipendie information for Boarding School

Ansøg om Boarding School

<< Tilbage til Storbritannien