Udvekslingsprogrammer i Storbritannien

Vi tilbyder en række af udvekslingsprogrammer i Storbritannien. Disse er Classic High School, Select High School og Boarding School.

Læs mere om de forskellige programmer nedenfor og find det program som passer dig bedst!


Classic High School – det traditionelle program

Vores Classic High School-program er det traditionelle high school-program som er det mest almindelige blandt vores elever. Hvor du vil bo og studere afhænger af, hvor din fremtidige værtsfamilie bor. Efter en omsorgsfuld britisk værtsfamilie har valgt dig, vil der blive kigget efter en god high school til dig, i familiens nærområde. Din fremtidige værtsfamilie kan bo ved den britiske riviera, tæt på byerne London eller Edinburgh, eller et sted på landet i det smukke britiske land.

Dette er programmet for dig som er åbensindet omkring din udveksling og ser frem til at lære den rigtige britiske livsstil at kende, uanset hvor i det skønne land du kommer til at bo.

Du kan tilmelde dig Classic High School-programmet i Storbritannien for et semester eller et helt akademisk år.

Områdevalg mod et ekstra tillæg

For dig som har et ønske om at blive placeret i en bestemt region eller by i Storbritannien, er det muligt at tilvælge et områdevalg mod et ekstra tillæg. 

Vi tilbyder en lang række af områdeønsker henover hele Storbritannien. Vælg imellem at studere i regioner såsom Skotland, det sydlige England eller i de populære byer Manchester, Liverpool,  eller Torquay for eksempel.

Vær opmærksom på at der er begrænset antal pladser til hvert af områdeønskerne. For at kunne garantere din plads, anbefaler vi at du ansøger om et udvekslingsår så tidligt som muligt. Det er først til mølle princippet!

Se priser for vores Classic High School-program

Ansøg til Classic High School


Select High School – din udveksling, dit valg

Select High School er programmet for dig som har et tydeligt billede af hvordan dit britiske eventyr skal se ud. Måske ønsker du at gå på en specifik high school med en særlig profil, dyrke din favorit sport, læse nogle bestemt skolefag eller bare bo i din yndlings by. Uanset hvad, så er det programmet for dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg af både private og offentlige high schools henover hele Storbritannien. Du fortæller os om dine kriterier og vi vil hjælpe dig med at finde den perfekte high school for dig. Du kan vælge imellem flere forskellige high schools i populære byer såsom London, Brighton og Manchester for eksempel. Sammen vil vi skræddersy din britiske high school-udveksling lige som du ønsker det.

Find priser for Select High School

Se vores mest populære skoler

Ansøg til Select High School

Boarding School – oplev det engelske campus liv

Storbritannien er kendt for deres top universiteter. For allerede at komme tættere på den velkendte universitets kultur på high school, gør du rigtigt i at gå på Boarding School. På Boarding School bor og studerer du på campus, sammen med dine med studerende. Det er den perfekte forberedelse for studier på et højere akademisk niveau.

Boarding Schools i Storbritannien er populære og tiltrækker målrettede elever fra hele verden. Ved at studere her, får du ikke kun en top uddannelse – men du får også opbygget et værdifuldt netværk. Du vil oftest dele et værelse med både internationale og lokale elever, som giver dig en rig kulturel oplevelse og venner over hele verden.
At studere på boarding school er en uforglemmelig oplevelse. Skolerne tilbyder ofte en lang række af aktiviteter efter skoletid, som du kan deltage i, i din fritid. Vi har et tæt samarbejde med flere top skoler i England.

Du kan, for eksempel, vælge at bo og studere i London, Cambridge eller Somerset. Fortæl os om dine præferencer angående skole profil, sport, fag og lokation, så finder vi den rette boarding school til dig.

Find priser og stipendie information for Boarding School

Se vores mest populære boarding skoler

Ansøg til Boarding School

<< Tilbage til Storbritannien