Vælg hvor i Storbritannien du vil studere

Hos Explorius får du en unik mulighed for at vælge hvor i Storbritannien du gerne vil tilbringe dit år på high school-udveksling.

Når du ansøger om et high school år på Classic High School-programmet, er du garanteret at få dit område godkendt. Dette gælder så længe vi har ledige pladser indenfor dit specifikke ønske og at du imødekommer de nødvendige kriterier, såsom en godkendt ansøgning. Så ansøg i god tid - først til mølle!

Hvordan vil du gerne tilbringe dit år på udveksling i Storbritannien? Vil du gerne studere blandt smukke omgivelser i Skotland eller nyde de populære byer Manchester eller Liverpool i England?

Ansøg om et high school-år


Vores udvalg af områder

Vi tilbyder et udvalg af Region- og Byvalg i Storbritannien. Læs mere omkring de forskellige områdevalg nedenfor.

Du finder hvert valg i alfabetisk orden.


Regionvalg – vælg din foretrukne region

Hvis du allerede ved hvilken region i Storbritannien du gerne vil bo i, får du muligheden for at vælge dette, igennem vores regionvalg.

Med dette valg kan du vælge enten om du vil studere i Skotland eller i Sydengland.

Ansøg om et år på high school


Skotland

UK map

Skotland er gentagene gange blevet udnævnt til at være det smukkeste land i verden, og du vil hurtigt kunne forstå hvorfor. Naturen her er absolut enestående. Du finder de smukkeste søer, grønne landskaber, gamle slotter, bjerge og bakker i dette land. Dette kombineres med et livligt byliv i byerne Glasgow, Edinburgh og Aberdeen, som gør dette til den perfekte destination for dig som gerne vil nyde fantastisk udendørsliv den ene weekend og en varm chokolade i en café nede i byen den anden.

At tilbringe sit år på udveksling i Skotland er en spændende oplevelse, hvor du får mulighed for at opleve en unik del af Storbritannien. Takketvære landets lille størrelse, vil du også nemt kunne få chancen for at se kendte varetegn såsom det verdenskendte Scottish Highlands og den mytiske Loch Ness sø. Det skotske folk er venlige og glade for at byde dig velkommen i deres land.


Sydengland

UK south map

Sydengland er en attraktiv del af England som inkluderer alle amter ved eller omkring den engelske kanal som separerer England fra Frankrig. Du vil kunne finde Greater London area, Somerset, Cornwall og Surrey her, såvel som de populære byer Bournemouth, Hastings, Brighton og Oxford. Det er en dejlig del af England som er meget populær blandt elever fra hele verden.

Eleverne som kommer her, kommer i mange aldersgrupper, for enten deres high school-udveksling, universitet eller engelske studier i sommeren. I Sydengland får du et perfekt mix af typiske britiske karakteristika, smukke omgivelser, skønne strande såvel som en fed international følelse i de større byer.

Ansøg om et high school-år


Byvalg – bo i en storby

For dig som foretrækker livet i en storby, tilbyder vi en række af attraktive byvalg i Storbritannien.

Vælg mellem de populære byer Birmingham, Liverpool, Manchester og mere.

Ansøg om et high school-år

Birmingham, England

Birmingham er den anden mest befolkede by i Storbritannien, med mere end en million indbyggere. Det er en smuk by i central England, som tiltrækker millioner af turister hvert år.

Du finder en imponerende mængde af vandkilder her. Byen har faktisk flere kanaler end Venedig i Italien. Dette gør ikke kun Birmingham meget flot, det gør det også til et godt sted for vand aktiviteter såsom at sejle, windsurfe, ro i kano, kayak og fiske. Det er et godt valg for dig som gerne vil kombinere bylivet med sjove udendørs aktiviteter.

 

Bristol, England

Bristol er en havneby i det sydvestlige England, med næsten en halv million indbyggere. Det er blevet kaldt den bedste britiske by at bo i, takketvære shopping, livligt byliv og smukke omgivelser. Byen tilbyder fantastiske offentlige skoler og universiteter, som gør det til en enestående by for studerende.

Ansøg om et high school-år

Liverpool, England

Liverpool er hjembyen for verdens største og mest sælgende musikgruppe igennem tiderne – de legendariske Beatles. Byen er også den mest succesrige fodbold by i England, med dets top hold Liverpool F.C og Everton F.C. Siden succesen lever her, er det et sikkert valg at vælge at tilbringe sit år på udveksling her. Byen er et vigtigt centrum for kultur og du kan nyde det britiske high school-liv blandt musik, sport og museer.

 

Manchester, England

Velkommen til Manchester! Manchester er en by nordvest for England, med mere end en halv million indbyggere. Hvis du er en fodbold fan, så har du sikkert allerede set en eller flere kampe med byens op hold Manchester United F.C. og Manchester City F.C. men Manchester har meget mere at tilbyde end fodbold – selvom vi klart kan anbefale at få set en kap under dit high school-udvekslingsår her.

“Mancunians” er stolte af deres venlige omdømme og ikke mindst deres velkendte musik kultur med kendte bands såsom Oasis. Med byens smukke skyline og store udvalg af cafeer, parker, museer og arrangementer, vil du ikke have et eneste kedeligt minut i denne by.

Ansøg om et high school-år

 

Torquay, England

Smukke Torquay er del af den engelske riviera og er et sandt sommer paradis. Byen tilbyder en enestående udsigt over havnen med dets ikonisk pariserhjul, såvel som dejlige sandstrande. Flere end 65000 mennesker bor her permanent, og byen tiltrækker en stor mængde af turister under sommer månederne. Når du studerer her, vil du opleve en unik del af England, og nogle gange undre dig, om du ikke rent faktisk er på high school-udveksling med middelhavet.

Ansøg om et high school-år

 

Få sikret dit område valg i Storbritannien

Mød os til et gratis og uforpligtende interview, hvor vi kan tale mere om vores områdevalg og udvekslingsprogrammer i Storbritannien.

Men ansøg snart! Vi har begrænset antal pladser for hvert valg, og mange dem forsvinder hurtigt, så få sikret din plads før det er for sent.

For dig som ønsker at få et endnu større udvalg af byer som du kan studere i, i Storbritannien, anbefaler vi dig at læse mere om vores Select High School og Boarding School-program.

Ansøg om et high school år

<< Tilbage til Storbritannien