Udveksling i Irland

Du starter din udveksling i Irland med 3 herlige dage på Soft Landing Camp i Dublin. Musik: "Spring In My Step" by Silent Partner

Irland har en mangfoldig kultur med forkærlighed til underholdning - og det er ganske sikkert, at du vil blive underholdt som udvekslingsstudent! Du har mulighed for at opleve gælisk fodbold og hurling, samt irsk folkemusik og stepdans. Irland har det hele: Smuk natur, ubeboede kyststrækninger, autentiske fiskerlandsbyer, grønne dale med små vandløb og den urbane brummen af hovedstaden Dublin. Hvis det lyder som noget for dig, så skal du et år på High School til Irland!


Livet i Irland

”Den grønne ø” eller The Emerald Isle, som de siger i Irland, har længe været en populær destination for studerende fra hele verden. Irland er et fascinerende land. Det har alt lige fra storbyer med masser af charme og kultur, til små landsbyer med en spændende historie og flot natur. Den velkendte gæstfrie og sangglade befolkning, der altid står klar med en hjælpende hånd, er det perfekte land for udvekslingsstuderende. Før man tager afsted, skal man dog være opmærksom på, at det charmerende Irland kan være stærkt vanedannende!

Dublin er en af Europas mest spændende hovedstæder med et stort udbud af mode, musik og anden kultur og kaldes også ”ungdommens hovedstad”. Uanset hvor i Irland, du kommer til at bo og gå i skole vil du komme til at besøge Dublin og tage del i byens store udbud af aktiviteter. De fleste aktiviteter i Irland er oftest placeret udenfor skolen, så sørg for at blive involveret i fritiden, så du kan skabe et netværk, få venner og lære sproget! 

Værtsfamilien
Vores partnerorganisation i Irland vil sørge for en rigtig god familie til dig. Alle familier er forskellige, men alle har det tilfælles, at de vil gøre dit udvekslingsår helt uforglemmeligt.
For irerne er familie og familietid meget vigtigt! Som udvekslingsstudent vil du komme til at opleve hyggelig familiestemning i trygge rammer. Størstedelen af familierne bor på landet i smukke naturomgivelser og spiser 3 gange dagligt - gerne sammen.

Din High School
Irland er kendt for sit høje uddannelsesniveau. Som udvekslingsstudent vil du højst sandsynligt komme til at følge det som kaldes Transition året, som er en forberedelse til Senior Cycle. Denne uddannelse vil som regel have mellem ni og og elleve fag, hvoraf nogle, som f.eks. engelsk og matematik, er obligatoriske. Klasserne er ofte mindre, end det som vi kender herhjemme fra. Udover det akademiske, fokuseres der dog også på sociale kompetencer og personlig udvikling. Det er desuden meget normalt at have skoleuniform på, så det kan du godt forvente. En skoleuge i Irland går fra mandag til fredag, i tidsrummet 8.45 til 15.45.

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i Irland gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
Du tager afsted til Irland i begyndelsen af september og flyver retur til Danmark i juni året efter.

Dit ophold i Irland starter med en Soft Landing Camp i Dublin. Camp er inkluderet i prisen.

Priser
Læs mere om vores priser for et skoleår eller semester her.

 

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"