Områdevalg i Irland

Ireland Cork
Malerisk havn i byen Cork kun få timers kørsel fra Tipperary


Rejser du til Irland, har du mulighed for at vælge det område, som du vil bo i. På denne side kan du læse mere om områderne.

County Tipperary
Ireland Tipperary
Natursmukke Tipperary

Der er en berømt irsk sang, som hedder "It's a long way to Tipperary", men det passer ikke i virkeligheden! Med direkte tog en times kørsel fra Dublin og direkte ruter til Cork og Galway, ligger Tipperary i hjertet af Irland. I Tipperary vil du opleve smukke grønne landskaber, robuste bjerge og et område fuld af legender og myter. Du skal vælge Tipperary, hvis du vil opleve det typiske Irland.

County Donegal

Ireland Donegal coast
Den smukke kystlinje i Donegal

Donegal er det nordligste af Irland, hvor den verdensberømte "Wild Atlantic Way" ender. Eller starter. Den fuldstændig betagende kystlinje og de smukke strande er helt unikke og fascinerende! Byen Letterkenny i Donegal indeholder fritids- og shoppingmuligheder, så du aldrig vil kede dig i ét af de smukkeste områder i Europa.

County Monaghan
Ireland Monaghan
Fascinerende kirke i Monanghan

I den attraktive by Monaghan i området af samme navn, er der masser ting at lave for dig som udvekslingsstuderende! I fritiden kan du bl.a. shoppe, dyrke sport eller måske tage dansetimer i irsk folkedans? Byen ligger ved kysten kun 90 minutters kørsel fra Dublin og 90 minutters kørsel fra Belfast, så det er fantastisk område at bo i, hvis du vil udforske Irland.

County Cavan
Cavan Irland
Et af de smukke steder i naturskønne Cavan

Cavan er området med de mange søer. Med de mange smukke søer spredt udover hele Cavan området, er det et oplagt sted at bo, hvis du ønsker at dyrke vandbaserede interesserer, som f.eks. fiske. Cavan tilbyder muligheden for at opleve et autentisk Irland med fokus på fællesskab.

Priser
Du kan se prisen for områdevalg her.

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".