Værd at vide

SLCDublin

Her på siden finder du praktisk information om udveksling i Irland, om programmet samt information om, hvem som kan søge.

Savner du mere information? Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!


Vi tilbyder følgende program til Irland:
 High School Classic , som er vores traditionelle udvekslingsprogram. Du har mulighed for at tilføje områdevalg til dit program, hvis du har et særligt krav til, hvor i Irland du gerne vil på udveksling.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser. Da der i Irland er krav bl.a. til karakterer og helbred, vil du blive spurgt ind til dette, når vi møder dig til personligt interview. 

Mulighed for at vælge område: Ja, du har mulighed for at vælge område. Se prisen her.

Afrejsetidspunkt: Slut august eller januar.

Programlængde: Ca. 5 eller 10 måneder.

Skoleuniform:
 Ja, betales af den udvekslingsstuderende.

Sprog og sprogkundskaber: Engelsk. Alt vil foregå på engelsk, der kræves ikke test af sprogkundskaber.

Visum: Nej 

Forberedelse: Vi har stor erfaring med udveksling i Irland, og vi gør alt hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, og du starter også dit ophold i Irland med en Soft Landing Camp i Dublin. Alt er inkluderet i programprisen. Se mere under "Priser og information".


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.