Soft Landing Camp i Dublin

Musik: "Spring In My Step" by Silent Partner

Explorius ønsker at give dig den bedst tænkelige start på dit ophold i Irland, uanset hvor du kommer til at bo. Derfor starter alle vores udvekslingsstuderende i Irland deres ophold med 3 dage i hyggelige Dublin.

Irland er kendt for sine venlige mennesker, og du vil sikkert allerede i løbet af dine første dage i Dublin møde den irske venlighed. Udvekslingsstuderende, der er ivrige efter at lære om irsk kultur, bydes velkommen med åbne arme!

Du vil tilbringe tre hele dage og to nætter i Dublin, og du bor med andre udvekslingsstuderende på Dublin City University Campus. Helpension er inkluderet.

Den første dag er der ankomst til Campus og frokost. Om eftermiddagen er der velkomstmøde med information om Irland, spil og icebreakers. Efter aftensmaden er der hygge og afslapning, og du får mulighed for at lære de andre udvekslingsstuderende at kende.

Den anden dag 
starter med klasseundervisning, hvor du bl.a. vil lære om det irske uddannelsessystem, få råd til en god start i Irland mm. Om eftermiddagen har du og dine kammerater fri og kan udforske Dublin. Aftensmaden spises i Dublin, hvorefter I får en guidet tur rundt i byen.

Den tredie og sidste dag
 gennemgår vi programregler, guidelines og sidste spørgsmål besvares, inden du tager afsted for at møde din nye værtsfamilie.


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partner organisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge din præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".