Værd at vide om Italien


Her på siden finder du praktisk information om udveksling i Italien, om vores program, samt om hvem som kan søge. Savner du mere information?
Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende program til Italien: High School Classic, som er det traditionelle program til dig uden særlige krav for dit ophold.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser.

Mulighed for at ønske område: Nej.

Afrejsetidspunkt: Start/midt september.

Programlængde: Ca. 10 måneder.

Skoleuniform: Det kan forekomme. 

Sprog og sprogkundskaber: Alt vil foregå på italiensk. Der er ikke et krav til at du skal kunne italiensk eller have kendskab til sproget inden.

Visum: Nej.

Forberedelse: Vi har stor erfaring med udveksling i Italien og vi gør alt hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, og du starter dit ophold i Italien med en Soft Landing Camp i Milano. Camp er inkluderet i programprisen. Se mere under Priser og information

Har du spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".