Soft Landing Camp i Milano


Explorius ønsker at give dig den bedste tænkelige start på dit ophold i Italien, uanset hvor du kommer til at bo i landet. Derfor starter alle vores udvekslingsstuderende i Italien deres ophold med 3 dage i smukke Milano!

Den første dag på camp går med ankomst og et fælles møde, hvor programmet for dagene bliver gennemgået. Dagen sluttes af med en fælles Pizza middag.

Den anden dag startes med fælles morgenmad, og du vil få mere information om programregler, livet i Italien og hos værtsfamilien. Du vil også høre om livet på High School samt italiensk kultur og traditioner.

Efter frokost er det tid til at se seværdighederne i Milano fra en Hop on - Hop off bus. Du vil også få tid til at hygge og slappe af sammen med de andre udvekslingsstuderende. Dagen afsluttes med en fælles italiensk middag og en gåtur, hvor der skal ledes efter den bedste is i Milano!

Den tredje og sidste dag på camp starter med morgenmad, og derefter vil det være tid til at pakke dine ting sammen inden I alle rejser videre til jeres værtsfamilier.

Campen giver dig mulighed for at vænne dig til sproget, kulturen og klimaet inden dit udvekslingsophold. Derudover vil du sikkert også få nogle nye venner, som du kan dele dine oplevelser med!

Soft Landing Camp i Italien er obligatorisk og det er naturligvis inkluderet i prisen.

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partner organisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge din præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".