High School programmer i Italien

Vi tilbyder to forskellige udvekslingsprogrammer i Italien. Det er Classic High School og Kombi.

Læs mere om de forskellige programmer herunder og lær mere om det italienske high school liv.

Classic High School – en sand italiensk oplevelse

Vores Classic High School program er det mest almindelige blandt vores studerende verden over.

Når du melder dig til at Classic High School kan du blive valgt af en værtsfamilie i hele landet. Din kommende værtsfamilie kan bo tæt på en storby som Rom eller Napoli, på Sardinien, tæt på Alperne nordpå eller et sted langs den smukke kyst. Det er den ultimative mulighed for dig, som vil have en ægte oplevelse af den italienske kultur og få oplevelser, som man ikke vil kunne få som turist i landet.

Du kan melde dig til vores Classic High School program i Italien for ét semester eller for et helt skoleår.

Se priser for vores Classic High School program

Ansøg om Classic High School

Kombi – to lande på et år

Med Explorius får du en unik mulighed for at opleve high school livet i både Italien og et andet europæisk land. Vælg mellem at tilbringe dit udvekslingsår i Italien og Frankrig, Spanien eller Tyskland. Dette er den perfekte mulighed for dig, som gerne vil lære to sprog at kende og bo i to nye lande på ét år. Tilmeld dig vores Kombi program og få mest muligt ud af dit udvekslingsår i Europa!

Hvis du vælger at bo i Italien og Frankrig, starter dit udvekslingsår i Frankrig og så flytter du til Italien til forårssemesteret. Hvis du vil bo i Italien og Spanien eller Tyskland, kan du selv vælge, hvor du vil starte dit udvekslingseventyr. Vores populære Soft Landing Camp er inkluderet i prisen, når du starter til efterårssemesteret. Hvilken camp du kommer på afhænger af, hvor du vælger at starte dit udvekslingsår.

Med vores Kombi program i Europa, får du også mulighed for at rejse hjem og holde jul i Danmark, inden du flytter videre til dit næste land og udvekslingssemester.

Se priser for vores Kombi program

Ansøg om Kombi program

<< Tilbage til Italien