High School programmer i Italien

Vi tilbyder tre forskellige udvekslingsprogrammer i Italien. Det er Classic High School, Kombi og Select High School.

Læs mere om de forskellige programmer herunder og lær mere om det italienske high school liv.

Classic High School – en sand italiensk oplevelse

Vores Classic High School program er det mest almindelige blandt vores studerende verden over.

Når du melder dig til at Classic High School kan du blive valgt af en værtsfamilie i hele landet. Din kommende værtsfamilie kan bo tæt på en storby som Rom eller Napoli, på Sardinien, tæt på Alperne nordpå eller et sted langs den smukke kyst. Det er den ultimative mulighed for dig, som vil have en ægte oplevelse af den italienske kultur og få oplevelser, som man ikke vil kunne få som turist i landet.

Du kan melde dig til vores Classic High School program i Italien for ét semester eller for et helt skoleår.

Se priser for vores Classic High School program

Ansøg om Classic High School

Kombi – to lande på et år

Med Explorius får du en unik mulighed for at opleve high school livet i både Italien og et andet europæisk land. Vælg mellem at tilbringe dit udvekslingsår i Italien og Frankrig, Spanien eller Tyskland. Dette er den perfekte mulighed for dig, som gerne vil lære to sprog at kende og bo i to nye lande på ét år. Tilmeld dig vores Kombi program og få mest muligt ud af dit udvekslingsår i Europa!

Hvis du vælger at bo i Italien og Frankrig, starter dit udvekslingsår i Frankrig og så flytter du til Italien til forårssemesteret. Hvis du vil bo i Italien og Spanien eller Tyskland, kan du selv vælge, hvor du vil starte dit udvekslingseventyr. Vores populære Soft Landing Camp er inkluderet i prisen, når du starter til efterårssemesteret. Hvilken camp du kommer på afhænger af, hvor du vælger at starte dit udvekslingsår.

Med vores Kombi program i Europa, får du også mulighed for at rejse hjem og holde jul i Danmark, inden du flytter videre til dit næste land og udvekslingssemester.

Se priser for vores Kombi program

Ansøg om Kombi program

Select High School – studér i Firenze

Vores Select High School program giver dig en unik mulighed for at vælge at studere på en bestemt skole i den smukke by Firenze. Den verdensberømte rennæsanceby er det perfekte valg for dig, som gerne vil opleve et miks af hele Italien. Firenze ligger centralt i Italien og byder på både kunst, masser af kultur, skønt vejr, smuk natur og lækker mad.

Du kan tilmelde dig vores Select High School program i Italien for et semester eller et akademisk skoleår.

Studér på en skole med udsigt til hele Firenze

Educandato Statale SS. Annunziata har en perfekt lokation på en bakketop med udsigt ud over Firenze. Skolen har mange faciliteter, blandt andet et stort bibliotek, laboratorier (til kemi, fysik og naturvidenskab), et computer lab, fitnessfaciliteter, udendørsarealer og læsesale.

Alle faciliteter er i en neoklassisistisk villa, som i 2013 blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Educandato Statale SS. Annunziatas motto er tradition og innovation, og skolens undervisning har fokus på fremtiden, uden at glemme fortiden.

Innovationen er i det daglige synligt takket være:

  • Specielle laboratorier til hvert fag (kemi, fysik og naturvidenskab)
  • Stort fokus på fremmedsprog (engelsk, fransk, spanks og tysk)
  • Brug af nye teknologier
  • Interesse i nutidens store nationale og internationale affærer

Læs mere om Educandato Statale SS. Annunziata.

<< Tilbage til Italien