Værd at vide


Her på siden finder du praktisk information om udveksling i Japan. Savner du mere information? Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende program til Japan: High School Classic, som er vores traditionelle program til dig uden særlige krav for dit ophold.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser her. Da der i Japan er særlige krav bl.a. til karakterer og helbred, vil du blive spurgt ind til dette, når vi møder dig til personligt interview. 

Mulighed for at ønske område: Nej.

Afrejsetidspunkt: Er afhængig af om du ønsker at følge det japanske eller danske skoleår. Ønsker du at følge det japanske skoleår rejser ud i marts og vender tilbage igen i januar året efter. Hvis du vælger at følge det danske skoleår, skal du afsted i august og hjem igen i juni året efter. 

Programlængde: Ca. 10 måneder.

Skoleuniform: Ja. Betales af den studerende.

Sprog og sprogkundskaber: Japansk. Da du kommer til at gå i en almindelig skoleklasse er det et krav, at du enten har haft 2 års undervisning eller som minimum kan de to stavelsesskrifter, hiragana og katakana. Derudover skal du kunne minimum 50 kanji tegn. Disse krav kan i særlige tilfælde omgås, så spørg endelig, hvis du vil vide mere.

Visum: Ja, der vil være krav om visum på dit udvekslingsophold. Visum kan først søges, når du har værtsfamilie og skole. Vi hjælper dig med, hvordan du skal gøre.

Forberedelse: Vi har stor erfaring med udveksling, og vi gør alt, hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, og du starter også dit ophold i Japen med en Soft Landing Camp i Tokyo. Alt sammen er inkluderet i programprisen. Se mere under Priser og information.

Har du flere spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".