Udveksling i New Zealand - se dine muligheder!

Hvis du gerne vil langt væk hjemmefra og prøve noget helt andet, samt er fascineret af storslået natur og eventyr, så vil et år på High School som udvekslingsstudent i New Zealand være det helt rette for dig! 

 

Har du spørgsmål til programmerne eller er det svært at vælge? Så kontakt os - vores dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej!

OBS: Grundet øget interesse for New Zealand i skoleåret 2019/2020 må vi allerede nu melde om begrænsede antal pladser. 

High School Classic
Dette program er vores almindelige High School tilbud, og det er vores mest populære program. Programmet er til dig, som ønsker at komme på udveksling og ikke har specifikke krav til dit ophold. Du vil gå på en lokal High School, og bo hos en godkendt værtsfamilie. Få meget mere at vide om High School Classic her.

High School Select
På dette program har du mulighed for at få opfyldt specifikke krav til dit ophold. Det kan være, at du ønsker en bestemt High School, nogle specifikke fag eller, at du har nogle andre interesser eller en bestemt sportsgren, som du ønsker at dyrke. Er du blevet nysgerrig og vil du vide mere? Så læs mere om High School Select her.

Har du spørgsmål til de forskellige programmer eller måske brug for at høre, hvad netop du kan få ud af at tage på et High School ophold? Så ring til os eller kom forbi til et uforpligtende foredrag!


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"