Værd at vide om New Zealand

Oplev livet som udvekslingsstudent i New Zealand

Her på siden finder du praktisk information om udveksling i New Zealand, om vores programmer samt om hvem som kan søge. Savner du mere information? 
Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende programmer til New Zealand
High School Classic, som er det traditionelle High School program til dig uden særlige krav for dit ophold og High School Select til dig, som har specielle krav for dit ophold.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser. Da der i New Zealand er særlige krav bl.a. til karakterer og helbred, vil du blive spurgt ind til dette, når vi møder dig til personligt interview. 

Mulighed for at ønske område: Ja, men kun på vores High School Select program. 

Afrejsetidspunkt: Midt/slut juli eller januar/februar.

Programlængde: Ca. 5 eller 10 måneder.

Skoleuniform: Ja, betales af den udvekslingsstuderende.

Sprog og sprogkundskaber: Engelsk. Alt vil foregå på engelsk, der kræves dog ikke nogen test.

Visum: Ja, der vil være krav om visum på dit udvekslingsophold. Visum kan først søges, når du har værtsfamilie. Vi hjælper dig på vej.

Forberedelse: Vi har stor erfaring med udveksling i New Zealand, og vi gør alt hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, og du starter også dit ophold i New Zealand med en Soft Landing Camp i Auckland. Alt er inkluderet i programprisen. Prisen afhænger af, hvilket program du vælger - se mere under Priser og information.

Har du flere spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.