Soft Landing Camp i AucklandExplorius ønsker at give dig den bedst tænkelige start på dit ophold i New Zealand, uanset hvilket program du rejser på, eller hvor i New Zealand du kommer til at bo.

Nyd nogle skønne dage i Auckland!

High School Classic
Soft Landing Camp i vores Classic program er obligatorisk og en del af selve programprisen.
Du kan se et eksempel på, hvordan de 3 dage på camp i Auckland, kan se ud.
Læs mere i Soft Landing Camp programmet.

High School Select
Soft Landing Camp i vores Select program er frivilligt og ikke en del af programprisen. Du kan se prisen her. Du kan se et eksempel på, hvordan de 4 dage på Select camp i Auckland, kan se ud.
Læs mere i Soft Landing Camp programmet.

Campen giver dig mulighed for at vænne dig til tidsforskellen, sproget, kulturen og ikke mindst det nye klima, inden du rejser videre til din værtsfamilie og starter dit nye liv. Derudover vil du sikkert også få nogle nye venner, som du kan dele dine oplevelser med!

Alt dette gør, at du og dine rejsekammerater får den bedst mulige start på jeres ophold.


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".