Din værtsfamilie i New Zealand

Gå på High School i skønne New Zealand

Familierne i New Zealand er mindst ligeså blandede, som de familier du kender hjemmefra Danmark. De kan have forskellige kulturelle baggrunde og nogle vil måske endda foretrække at tale maori, fremfor engelsk - uanset hvad, er de alle utrolig imødekommende og vil tage godt imod dig som udvekslingsstudent i New Zealand.

Hvad er en "rigtig" værtsfamilie?
Hos Explorius støtter vi mangfoldigheden og diskriminerer ikke, og alle værtsfamilier er rigtige familier for os. Dog skal sikkerheden selvfølgelig altid være i orden, også ved valg af værtsfamilie. Den rigtige værtsfamilie er i vores optik den familie, som har overskud og hjerterum til dig. Familierne kan bestå af voksne med børn, enlige, unge og ældre ægtepar uden børn, det kan være en familie med en anden etnisk herkomst, og familien kan også være et homoseksuelt par m.m.

Værtsfamilierne er spredt ud over landet og bor oftest i mindre byer. Da der i New Zealand kan være langt mellem skolerne, skal du regne med transporttid til og fra skole.

Godkendelse af værtsfamilien
Alle værtsfamilierne gennemgår en grundig godkendelsesproces for at sikre, at de lever op til alle krav. Krav som både stilles af vores kolleger i New Zealand, men også krav fra myndighederne i New Zealand. Vores kolleger i New Zealand har mange års erfaring i udvælgelse af familier, og her er de trin, som hver enkelt værtsfamilie skal igennem for at kunne blive godkendt:

Personligt besøg 
Interview
Referencer tages i familiens netværk
Baggrundstjek, herunder tjek hos de new zealandske myndigheder
Endelig godkendelse af vores new zealandske kolleger

Efter godkendelse af værtsfamilien
At finde værtsfamilien er første step på Classic programmet. Når familien er fundet og godkendt, starter det store puslespil for vores new zealandske kolleger. Nu skal der findes en skole, som ønsker at optage udvekslingsstuderende, og da afstandende er større end vi er vant til, lykkes det ikke altid at finde den rigtige skole nær værtsfamilien. Det betyder nogle gange, at en godkendt værtsfamilie ikke bliver tilbudt studerende, fordi der ikke er en mulig skole tæt på til de kommende udvekslingsstuderende. Når værtsfamilie og skole er fundet og godkendt, nærmer vi os dét, som det hele handler om for dig: At kunne tilbyde et udvekslingsophold i New Zealand! 

Værtsfamilien vælger selv, hvilken udvekslingsstuderende de ønsker i deres familie - ud fra din ansøgning, fælles interesser og/eller personlighed.

 

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.