Din værtsfamilie i New Zealand

Et år i New Zealand på high School
New Zealand byder på en befolkning som sætter pris på natur, kultur og mangfoldighed. Alle familier er forskellige og du vil helt sikkert lære at se livet fra en anden vinkel, når du er på udveksling i New Zealand.

Særligt for High School Select programmet
Når du rejser på vores High School Select program, vælger du High School, område eller aktivitet først. Dernæst findes værtsfamilien. Denne rækkefølge er anderledes end, hvis du rejser på vores High School Classic program, hvor værtsfamilien findes først, derefter findes en skole i nærområdet. 

Nedenfor kan du læse mere om udvælgelse af værtsfamilier, som gælder alle uanset om du rejser på Select eller Classic programmet.

Hvad er en "rigtig" værtsfamilie?
Hos Explorius støtter vi mangfoldigheden og diskriminerer ikke, og alle værtsfamilier er rigtige familier for os. Dog skal sikkerheden selvfølgelig altid være i orden, også ved valg af værtsfamilie. Den rigtige værtsfamilie er i vores optik den familie, som har overskud og hjerterum til dig. Familierne kan bestå af voksne med børn, enlige, unge og ældre ægtepar uden børn, det kan være en familie med en anden etnisk herkomst, og familien kan også være et homoseksuelt par mm.

Værtsfamilierne bor oftest i mindre byer og der kan være store afstande mellem skolerne. Derfor må du regne med transportid mellem hjem og skole.

Godkendelse af værtsfamilien
Alle værtsfamilierne gennemgår en grundig godkendelsesproces for at sikre, at de lever op til alle krav. Krav som både stilles af vores new zealandske kolleger, men også krav fra myndighederne i New Zealand. Vores kolleger i New Zealand har mange års erfaring i udvælgelse af familier, og her er de trin, som hver enkelt værtsfamilie skal igennem for at kunne blive godkendt:

Personligt besøg 
Interview
Referencer tages i familiens netværk
Baggrundstjek, herunder tjek hos de new zealandske myndigheder
Endelig godkendelse af vores new zealandske kolleger

Værtsfamilien vælger selv, hvilken udvekslingsstuderende de ønsker i deres familie - ud fra din ansøgning, fælles interesser og/eller personlighed.

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".