High School programmer i New Zealand

Vi tilbyder en række af high school-programmer i New Zealand. Vi har Classic High School, Kombi, Select High School og Boarding School.

Læs mere om de forskellige programmer nedenfor og find det program som passer dig bedst!

Classic High School – det traditionelle program

Classic High School-programmet er det perfekte program for dig som ønsker en sand new zealandsk oplevelse, uanset hvor i landet du opholder dig under din udveksling. En godkendt værtsfamilie vil så vælge dig og derefter vil der blive fundet en god skoleplads til dig, tæt på hvor din familie bor.

Din fremtidige værtsfamilie bor måske i charmerende byer som Tauranga og Dunedin, tæt på det enestående bjerg Moun Taranaki eller i livlige Auckland for eksempel. Uanset hvor de bor, vil du få en uforglemmelig og unik high school-oplevelse i det fortryllende land New Zealand. Du kan tilmelde dig Classic High School-programmet i New Zealand for et semester eller et helt akademisk år.

Se priser for vores Classic High School-program

Ansøg om Classic High School

Kombi – oplev USA & Australien

Med Explorius får du en unik mulighed for at opleve high school-livet i både New Zealand og USA eller New Zealand og nabolandet Australien.

Det er det ultimative program for dig som enten er interesseret i to forskellige kontinenter eller i de to lande som ligger i Oceanien.Tilmeld dig Kombi-programmet for at optimere din high school-udveksling til det allerbedste.

Udveksling i USA og New Zealand

Når du vælger vores USA - New Zealand program, starter du dit udvekslingsår i USA. Her vil du deltage på Soft Landing Camp i New York sammen med andre USA og kombi-elever. Du tilbringer omkring fem måneder som high school elev i USA, hvor du får lov til at opleve den velkendte high school-spirit og sjove helligdage såsom Halloween. Du bor hos en omsorgsfuld værtsfamilie i en af USA’s 50 stater.

Efter du har oplevet det bedste af det amerikanske high school-liv, er det tid til eventyr nummer to. Nu venter et high school-liv i smukke New Zealand med fantastisk natur og tropiske strande. Dit store "Kiwi"eventyr starter med en en-dags Soft Landing Camp i Auckland. Når du er forberedt på det næste skridt i dit udvekslings-eventyr, er det tid til at nyde resten af månederne af hvad der må være det fedeste år i dit liv.


Udveksling i Australien og New Zealand

Når du vælger vores Australien – New Zealand program, kan du vælge at tilbringe en total af et eller to semestre i de to smukke lande i Oceanien. Du starter din high school-udveksling i Australien. Her deltager du på Soft Landing Camp i Sydney* inden du rejser videre til din værtsfamilie et sted i det fascinerende land. De følgende måneder vil du nyde alt som Australien har at byde på, både i skolen og i din fritid. Udnyt muligheden til at udforske det enestående Great Barrier Reef, de populære byer såsom Sydney og Melbourne og Ayers Rock under din udveksling her.

Når du ankommer til New Zealand, venter vores en-dags Soft Landing Camp i Auckland.
Herefter er det tid til at møde din nye værtsfamilie og opdage det bedste ved det fantastiske land New Zealand.

*Vær opmærksom på at Soft Landing Camp ikke er inkluderet for dig som tilmelder sig Kombi-programmet i Australien + New Zealand for kun et semester.

Se priser for vores Kombi-program

Ansøg om Kombi-program

Select High School – New Zealand som du ønsker

 

Select High School er programmet for dig som har en klar ide om, hvordan dit udvekslingsår i New Zealand skal se ud. Måske ønsker du at bo tæt på bjergene for at kunne stå på ski, tæt på en smuk strand eller måske opdage de rolige landskaber fra en hesteryg.

Vi har et tæt samarbejde med mange fremragende high schools henover New Zealand, som giver dig mulighed for at skræddersy din udveksling præcis som du gerne vil have det. 

Sammen hjælper vi dig med at vælge den perfekte skole for dig, som tilbyder fag og aktiviteter som du er interesseret i. Vi tilbyder skoler både på nord- og sydøen, i attraktive byer som Auckland, Wellington og Christchruch.

Find skole priser for Select High School

Se vores mest populære skoler

Ansøg om Select High School

Boarding School – oplev livet på campus

Med Explorius får du en unik chance for at gå på Boarding School i New Zealand. På vores normale high school-programmer bor du hos en værtsfamilie og går på en lokal high school. Når du går på boarding school vil du både bo og studere på campus. Dette er en spændende mulighed for dig som går op i et højt akademisk niveau, som ønsker en unik high school oplevelse.

Når du går på boarding school i New Zealand, vil du både bo og studere i den smukke by Wellington. Fortæl os om dine kriterier vedrørende sport, aktiviteter og fag. Sammen vil vi skræddersy det perfekte udvekslingsår til dig.

Find skole priser og stipendie information for Boarding School

Se vores mest populære boarding schools

Ansøg om Boarding School

<< Tilbage til New Zealand