Vores mest populære skoler på New Zealand

Når du tilmelder dig vores Select High School eller Boarding School-program, får du muligheden for at vælge hvilken skole i New Zealand du gerne vil gå på.

Dette er perfekt for dig som allerede har et tydeligt billede af, hvordan din udveksling i landet skal se ud. Måske vil du gerne have nogle bestemte fag, udøve din favorit sport på et mere professionelt niveau eller studere i din drømme-by.

Vi tilbyder en lang række skoler over hele New Zealand. Nedenfor finder du vores mest populære high schools og boarding schools.

Ansøg om et high school-år

High schools på New Zealand

Nedenfor finder du en række af vores mest populære high schools indenfor vores Select High School-program.


Hutt Valley High School, Nordøen

Hutt Valley High School finder du på den sydlige del af Nordøen. Når du studerer her er du ca. 15 minutter fra storbylivet i New Zealands hovedstad Wellington. Skolen tilbyder et bredt udvalg af fag og aktiviteter, som rammer mange forskellige interesser. 

Skolen har ca. 1700 elever, som gør det til en af de største skoler i Wellington-området.

Læs mere om Hutt Valley High School

Mercury Bay Area School, Nordøen

Med dets høje uddannelse og tæt beliggende til naturen, kommer du som udvekslingsstudent til at trives på Mercury Bay Area School. Skolen ligger på Nordøen, endda kun et stenkast fra stranden som du og dine venner kan besøge efter skoletid. 

Skolen tilbyder unikke aktiviteter såsom River Swim, klatring, golf, rugby,v kricket og meget mere. Du kan derfor enten vælge at prøve en ny aktivitet eller blive rigtig dygtig til en aktivitet, du måske allerede dyrker. 

Læs mere om Mercury Bay Area School

Boarding schools på New Zealand

Nedenfor finder du information omkring boarding schools som vi tilbyder i New Zealand.


Scots College, Nordøen

På Scots College bor du på skolen i hovedstaden Wellington. Skolen var tidligere en historisk drengeskole, men tilbyder nu uddannelse til både drenge og piger. 

Boarding skolen tilbyder uddannelse i verdensklasse og lokker dermed mange internationale studenter til. Campuset er meget flot og grønt, og er et fantastisk sted at bo. At studere på Scots College er et udmærket valg for dig, som har høje akademiske mål. 

Sørg for at få ansøgt i god tid, for at sikre dig en plads på en af New Zealands fineste boarding skoler. 

Læs mere om Scots College  

Få sikret din plads i New Zealand

Mød os til et gratis og uforpligtende interview, hvor vi kan tale mere omkring de forskellige skoler i New Zealand. Sammen vil vi skræddersy det perfekte udvekslingsår til dig, for at sikre at dit store high school-eventyr bliver præcist som du ønsker det.

Ansøg om et high school-år

<< Tilbage til udvekslingsprogrammer i New Zealand