Særligt for La Reunion


Når du vil på High School på La Reunion, er der nogle krav, som du skal være opmærksom på skal være opfyldt. Det kan du læse mere om her på siden.

Skulle der være et eller flere krav, som du ikke opfylder - eller som du er i tvivl om du opfylder, så kontakt os.

Vi vil nemlig gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe med at få din drøm om udveksling opfyldt!

Karakterer
På La Reunion, såvel som i Frankrig, kræves der som udgangspunkt mindst 4 i alle fag. Hvis nogle af dine karakterer er lavere end det, så kontakt os - der er muligheder alligevel.

Allergier
Det er vigtigt, at du oplyser om allergi eller allergier. Nogle allergier som f.eks. høfeber er ikke noget problem, når du vil på udveksling til La Reunion, men det er vigtigt, at du stadig oplyser os om det. 

Har du nogen form for madallergi, skal du også oplyse om dette - hvad der kan lade sig gøre ift. madallergi er meget individuelt, så her vil vi tage en dialog med dig og med vores franske kollegaer, når vi kender omfanget af allergien.

Diæter
Spiser du vegetarkost, gluten- eller laktosefrit eller noget helt fjerde, så skal du oplyse om dette. Specialkost er ingen hindring for at komme på udveksling, men du skal regne med selv at bidrage økonomisk, da der ikke stilles krav til værtsfamilierne om at yde specialkost. Kontakt os, hvis du vil vide mere om meromkostning ved diæt.

Andre heldbredsmæssige årsager
Har du diabetes, epilepsi eller andre sygdomme eller diagnoser som OSCD, ADHD el. lign., så skal du fortælle os om dette. Det kan også være tidligere eller igangværende psykolog forløb. Vi vil som regel bede om en særskilt lægeudtalelse, hvis det er tilfældet.

Strand og surfing
Svømning og surfing er forbudt i visse områder, grundet hajer. Der findes derimod beskyttede områder, hvor du frit kan gå på stranden, svømme og surfe. 

Mad og kultur
Befolkningen på øen er meget blandet og derfor mødes utrolig mange kulturer. Dette afspejles også i maden, som både kan være lokal, fransk eller fusion-food.

Kontakt os
Vi er her for at hjælpe dig med at få din drøm om High School opfyldt. Derfor vil vi også opfordre dig til at kontakte os, hvis nogle af kravene virker uopnåelige, eller du er i tvivl om, hvorvidt du kan komme afsted. Langt de fleste får deres drøm opfyldt og kommer afsted - også selvom de ikke troede, at de levede op til kravene fra start.


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"