Udveksling i Sydafrika

High School i Sydafrika
NYHED: Du har nu mulighed for at blive udvekslingsstudent i Sydafrika. 
Er du draget af det eksotiske? Kunne du tænke dig at få dit engelsk helt perfekt? Lyder en kombination af disse to ting som noget for dig? Så kan et High School Select ophold i Sydafrika være det hele rigtige!

Livet i Sydafrika
Sydafrika er kontrasternes land. Det er et multikulturelt land, med en fangende historie. Under dit udveklsingsophold vil du bo i Cape Town området og have rig mulighed for at stifte bekendskab med landets vilde reservater, smukke ferieområder og fritidsbyer. Der er 11 officielle sprog, det mest almindelige er zulu, efterfulgt af xhosa og afrikaan. Engelsk er dog det fjerde mest almindelige sprog, og det er også det sprog, du vil benytte dig af - men, der er naturligvis også mulighed for at lære lidt af de andre sprog!

Værtsfamilien
Værtsfamilien i Sydafrika, kan som I mange andre lande, bestå af mange forskellige konstellationer, og det vigtigste er, at du møder din nye familie med et åbent sind. Uanset hvor mange familiemedlemmer du kommer til at bo med, vil de forvente af dig at du aktivt involverer dig i hverdagen og livet i Sydafrika.

Din High School
Bliver du udvekslingsstudent i Sydafrika, vil du blive tildelt en skole, ud fra dine interesser og ønsker. Skolesystemet i Sydafrika minder meget om det britiske offentlige skolesystem. Du skal have skoleuniform på, være disciplineret og sørge for at bestå dine obligatoriske fag. Skoleåret starter i januar og slutter midt december. På dit High School år vil du helt sikkert styrke dit engelsk og få et fantastisk indblik i en helt anden kultur. Der er også gode muligheder for at dyrke sport og andre fritidsaktiviteter, såsom rugby, cricket og fodbold. Der er også gode muligheder for at dyrke vandsport, såsom surfing og dykning.

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i Sydafrika gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
Din afrejse vil ligge i juli eller september. Din hjemrejse til Danmark vil ligge i maj eller juli året efter.