Gå på High School i Sydafrika

High School i Sydafrika

Med Explorius får du muligheden for at opleve High School udveksling i smukke Sydafrika. Det er en unik oplevelse hvor du får mulighed for at opleve noget helt nyt. Landet tilbyder en spændende kultur og historie, venlige mennesker og et mildt klima hele året rundt. Som en High School elev i Sydafrika, vil du studere med både lokale elever, såvel som internationale. Alt dette giver dig en multikulturel oplevelse og mulighed for at knytte bånd med nysgerrige jævnaldrende fra hele verden.

Skolerne som tilbydes i Sydafrika er moderne og udstyret med alt det som du behøver for at få et succesfuldt udvekslingsår. Kom tættere på den sydafrikanske kultur som High School udvekslingselev i et af Africa's smukkeste og mest blomstrende lande.

Vores program - Academic Choice

I Sydafrika tilbyder vi vores Academic Choice program. Med dette program vil du få muligheden for at vælge hvilken skole du vil studere på, i et udvalgt område.

Læs mere om Academic Choice i Sydafrika og bestil dit interview allerede i dag.

Din fritid i Sydafrika

Enestående natur og vilde dyr, kombineret med moderne storbyer, er blot nogle af de faktorer som gør Sydafrika til et fascinerende land, fyldt med kontraster. Det er nemt at få fejet benene væk under sig, på grund af skønheden og kulturen som nationen tilbyder, selv efter mange måneder i det spændende land.

Der er rigeligt af sjove aktiviteter som du kan dyrke i din fritid, som udvekslingselev. Venlige og hjælpsomme sydafrikanere vil med største glæde byde dig velkommen i deres hjem. Du vil højst sandsynligvis blive inviteret til flere "braais" under dit High School udvekslingsår. Et braai er et typisk Sydafrikansk barbeque arrangement hvor familier og venner samler sig rundt om lækker mad, tilberedt over åben ild. Det er et smukt socialt arrangement, som du helt sikkert vil sætte stor pris på.

Rugby, cricket og fodbold er de tre største nationale sportsgrene i Sydafrika. Disse tre sportsgrene har en vis indflydelse på på samfundet. Hvis du er en stor sport fan - så er du det rette sted. Selv hvis du ikke dyrker sporten selv, så er det at heppe for de lokale hold en rigtig god måde at bruge sin eftermiddag på. Du vil få et godt indblik i kulturen og hurtigt føle dig som en del af lokalsamfundet.

At bo hos en sydafrikansk familie

Alle vores værtsfamilier over hele verden er nøje udvalgt og dem i Sydafrika gør ingen undtagelse. De er grundigt forberedt på deres tid som værtsfamilie og er meget spændt på at vise dig hverdagen i Sydafrika. Du skal måske bo hos en familie med børn, en single-forælder eller et par uden børn. Alle familierne taler engelsk, og nogle af dem endda også Afrikaans. Dette giver dig den perfekte mulighed for at lære endnu et sprog under dit udvekslingsophold. 

I en sydafrikansk familie, vil du ikke blive behandlet som en gæst, men som et medlem af familien. Det som man familier har tilfælles er, at familie arrangementer og sammenkomster med venner er en meget stor del af deres hverdag. Det er perfekt for dig som er social og nyder at møde nye mennesker i alle aldersgrupper. Venner og familie mødes ofte rundt om et bål, på stranden eller på en restaurant. Den sydafrikanske livsstil er nem at vænne sig til, og inden længe il det føles som om du altid har boet der.

Det er normalt i Sydafrika at begge forældre arbejder, hvilket betyder at familie oftest først samles omkring aftensmaden. Du vil få muligheden for at afprøve en masse nye spændende retter. Hvorfor ikke tilberede nogle af dine yndlings retter hjemmefra? Din værtsfamilie vil forvente at du hjælper med de daglige opgaver under dit udvekslingsophold i Sydafrika, såsom at lave mad og gøre rent. 

Læs mere om Academic Choice i Sydafrika.

Tilmeld dig High School i Sydafrika

Hurtige fakta: High School udveksling i Sydafrika

  • Alder på elever: 15-17 år
  • Afrejse: Juli eller januar
  • Sproglige krav: Grundlæggende engelsk
  • Visum: Ja
  • Områdeønske: Nej
  • Soft Landing Camp: Nej
  • Skoledag: Normalt fra 7.30 til 14.00 eller 15.00
  • Fag: Der er både obligatoriske fag og valgfag
  • Rejse muligheder: Udflugter arrangeret af skolen eller din lokale kontaktperson, mod et tillægsgebyr
  • Program: Academic Choice