Udvekslingsprogram i Sydafrika

Utveksling i Cape Town

I Sydafrika tilbyder vi vores High School program Academic Choice.

Academic Choice - gå på High School i Cape Town

Når du ansøger om udveksling på High School i Sydafrika vil du blive tilmeldt vores program Academic Choice.
I dette program vil du have mulighed for at udvælge en specifik skole, ud fra en række særligt udvalgte skoler i Cape Town, i det sydvestlige Sydafrika.

Vi har et tæt samarbejde med mange gode skoler i Cape Town og det nærliggende område. Skolerne vi samarbejder med er alle meget moderne, som tilbyder alt det som du har brug for, for at kunne få et succesfuldt skoleår i udlandet.

Om High School i Cape Town

Når du går på High School i Cape Town skal du have en traditionel skoleuniform på og være disciplineret og ambitiøs for at få gode karakterer. Det sydafrikanske skoleår starter i januar og slutter i december. Som udvekslingselev har du mulighed for at starte dit ophold i januar eller i juli.

Når du går i skole i Cape Town forventes der at du laver dine lektier og deltager i skolen lige så meget som de lokale elever. Skoledagene starter som regel omkring 7.30 og slutter omkring 15.00. De fleste skoler tilbyder engelsk, Afrikaans eller Xhosa som obligatorisk fag, såvel som matematik og samfundsfag. Engelsk vil være det talte sprog i alle de fag du kommer til at have. 

Udover at have de obligatoriske fag, vil du som regel også kunne vælge de fag som du er interesseret i at læse. Hvilke fag du kan vælge afhænger af din skole såvel som hvornår du starter dit skoleår. Det kan være alt fra computer science til musik og historie. Skolerne har oftest eksaminer i juni (halv-års) og december (afgang) såvel som en række tests i september.

Lad os vide hvis der er nogle specifikke fag du gerne vil læse eller sportsgrene som du gerne vil dyrke under dit udvekslingsophold. Vi vil gøre hvad vi kan for at tilrettelægge den perfekte Sydafrika High School oplevelse for dig. 

Tilmeld dig High School i Sydafrika

Om Cape Town - din fritid

Forestil dig fritiden når du kan slappe af på den smukke Camp's Bay strand eller bare hænge ud med dine klassekammerater ved Victoria & Albert Waterfront. Cape Town området blomstrer og tilbyder sjove arrangementer hele året rundt. Det er den perfekte by for studerende. Priserne er lave sammenlignet med de fleste europæiske lande, hvilket betyder at du kan nyde livet udenfor skolen relativt nemt og billigt, selv som en udvekslingselev. Du kan gå i biografen, prøve kitesurfing eller måske bare gå en tur i det smukke Kirstenbosch National Botanical Garden. 

Hvis du kan lide eventyr er Cape Town lige stedet for dig. At udforske denne enestående by fra højt oppe er en uforglemmelig oplevelse som du aldrig vil glemme. Der er mange gode muligheder for at opleve byen fra toppen. Du kan tage på tur i det karakteristiske Table Mountain, Lion's Head eller Devil's Peak for at nyde de bedste scenarier i byen.

Omkring 12 kilometer fra Cape Town finder du Robben Island. Robben Island var førhen et sted hvor fanger, ofte politiske, skulle afsone deres straf. Den tidligere sydafrikanske præsident Nelson Mandela afsonede 18 år der. Et besøg til Robben Island er et must under dit High School udvekslingsophold i Cape Town. Du vil lære meget omkring den Sydafrikanske historie under dit ophold i landet. At deltage i en guidet tur igennem fængslet, som i dag er et museum, er en perfekt måde at opnå dybere indsigt i en væsentlig del af landets historie. 

Din High School oplevelse i Cape Town vil være fyldt med kontraster. Du vil opleve alt fra farverige huse i Bo Kaap, luksusvillaer i Clifton, til improviserede husbåde, og alt dette ikke langt fra hinanden. Trods landets tragiske historie, ser fremtiden for Sydafrika lys ud. Oplev et land som er i fuld fremgang, med fantastisk natur og enestående indbyggere, som High School udvekslingselev i Cape Town. 

Tilmeld dig High School i Sydafrika

<< Tilbage til Sydafrika