Udveksling i Spanien - se dine muligheder!


På udveksling i Spanien kan du nyde god mad, solskin og varme spanske rytmer samt blive en del af en stolt fodbold nation. Dertil har du mulighed for at lære dét sprog, som tales flest steder i verden og samtidig få massevis af oplevelser under sydens sol! Lyder det som noget for dig? Så kan du her vælge dit High School program og som det næste sige: Adios Dinamarca, Holá España!'

Har du nogle spørgsmål til programmerne eller er det svært at vælge? Så kontakt os - vores dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej!

High School Classic
Dette program er vores almindelige udvekslingstilbud, og det er vores mest populære program. Programmet er til dig, som ønsker at komme på udveksling og ikke har specifikke krav til dit ophold. Du vil gå på en lokal skole, og bo hos en godkendt værtsfamilie nær skolen. Du har dog mulighed for at ønske et bestemt område. Du kan læse mere om High School Classic her.

High School Select
På dette program har du muligheden for at få specifikke krav for dit ophold opfyldt. Det kan være, at du ønsker én bestemt High School eller specifikke fag. Det kan også være, at du ønsker at dyrke en bestemt sportsgren eller andre aktiviteter. Dette program er dyrere end High School Classic. Er du blevet nysgerrig? Så læs mere om High School Select her.

Priser
Priserne finder du i menuen Priser og information.

 

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"