Værd at vide om Spanien


Her på siden finder du praktisk information om udveksling i Spanien, om vores program, samt om hvem som kan søge. Savner du mere information? 
Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende programmer til SpanienHigh School Classic, som er det traditionelle program til dig uden særlige ønsker for dit ophold. Du har mulighed for at tilføje områdevalg til dit program, hvis du har et særligt krav til, hvor i Spanien du gerne vil på udveksling.

High School Select, som er til dig som har specielle ønsker og krav for dit ophold.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser.

Mulighed for at ønske område: Ja, det er der mulighed for. Se mere her.

Afrejsetidspunkt: Midt august eller start september, samt januar/februar.

Programlængde: Ca. 5 eller 10 måneder.

Skoleuniform: Nej. Skoleuniform er kun påkrævet i private skoler.

Sprog og sprogkundskaber: Alt vil foregå på spansk. Det er ikke et krav at du skal have haft spansk før, for at komme på udveksling til Spanien.
Vi anbefaler dog at deltage i sprogkursus, hvis du ikke har haft spansk før.

Visum: Nej.

Værtsfamilie: Værtsfamilierne modtager betaling.

Forberedelse: Vi har stor erfaring med udveksling i Spanien, og vi gør alt hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, og du starter også dit ophold i Spanien med en Soft Landing Camp i enten Barcelona eller Madrid. Camp er inkluderet i programprisen. Se mere under priser og information.
Hvis du ønsker at lære spansk, inden dit rigtige udvekslingsår starter, har du mulighed for at tilkøbe tre-ugers sprogkursus

Har du flere spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.