High School Select i Spanien

Et år på udveksling i Spanien!
Drømmer du om udveksling i Spanien, og har du specifikke krav til dit ophold?
Så er High School Select programmet i Spanien det helt rigtige for dig! Her kan du nemlig vælge hvilke High School du ønsker at gå på, og hvilke fag du ønsker at læse. Du ønsker måske også at dyrke nogle specifikke aktiviteter. Vælg selv - også hvor du ønsker at bo. Tag på et akademisk udvekslingsår under sydens sol!

Livet i Spanien
I dette program har du mulighed for at vælge, hvilken skole du ønsker at gå på, eller hvor du gerne vil bo. Uanset hvor du dog ønsker at opholde dig under dit udvekslingsår, vil du komme til at opleve den skønne og afslappede spanske livsstil. Du kommer til at bo hos en lokal familie, som vil introducere dig til en rigtig spansk hverdag. Under dit år i Spanien vil du med sikkerhed stifte bekendskab til talemåden "mañana, mañana" og nyde en masse god mad i skønne omgivelser!

Værtsfamilien
Da du i dette program først vælger område og/eller skole, vil din værtsfamilie blive fundet efterfølgende. I High School Select programmet modtager værtsfamilierne et mindre tilskud for at have en studerende boende, som de også gør på High School Classic programmet i Spanien.
Men uanset hvad, så er Spanien et perfekt sted for udveksling, hvor du har mulighed for at lære et yderst populært sprog og møde en masse nye åbne og varme mennesker, som med glæde vil byde dig velkommen!

Din High School
Som elev på Select programmet har du mulighed for at vælge, hvilken skole du gerne vil gå på under dit udvekslingsår, samt hvilke fag du ønsker at læse. Det kan også være, at du har nogle specifikke interesser eller aktiviteter, som du ønsker at dyrke. Der er masser af gode muligheder for at kombinere akademiske fag, med nogle lidt mere kreative og interessante fag samt fritidsinteresser. 

Du kan se nogle af de skoler vi anbefaler på vores High School Select program.

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i Spanien, gælder Explorius' generelle ansøgnins betingelser.

Din afrejse vil ligge midt i august, hvis du tilvælger sprogkurset, ellers vil afrejse være i starten af september. Du vil rejse hjem til Danmark i juni året efter.

Dit ophold i Spanien starter med en Soft Ladning Camp i Barcelona/Madrid. Camp er inkluderet i programprisen.

Det er ikke et krav, at du har kendskab til spansk inden du rejser på udveksling til Spanien. Vi anbefaler dog, at du deltager i et tre-ugers sprogkursus som afholdes i Madrid. Dette er ikke med i programprisen. Du kan læse mere om sprogkurset her

Priser
Prisen afhænger af, hvilken skole du vælger. Du kan læse mere om vores servicepakke og priser her.

 

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partner organisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge din præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".