Skoler vi anbefaler

students walking
Hvis du vælger vores High School Select program til Spanien, har du mulighed for at vælge, hvilken skole du ønsker at gå på. Vi samarbejder med nogle forskellige skoler i Spanien, så du netop har mulighed for at vælge den skole, som passer til dine ønsker og behov. Nedenfor kan du se nogle skoler, som vi anbefaler.

Er du i tvivl om, hvilken skole du skal vælge? Så kontakt os, så vi kan kan hjælpe med at vejlede dig til den helt rette skole!

Casvi Tres Cantons - Madrid området
Skolen ligger 22 km nord for Madrid. På denne skole er uddannelse meget mere end grundlæggende viden. Skolen fokuserer også på at udvikle elevers moralske værdier, personlighed og professionelle karriere. Skolen tilbyder fag som biologi, spansk, kemi, rejse og turisme, økonomi og meget mere. Skolen tilbyder også sports klubber samt kunstneriske fag og aktiviteter.

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes her.

Eurocolegio Casvi - Madrid området
Skolen ligger i Villaviciosa de Odón, som er en forstad 15 km. vest for Madrid. Skolen har en defineret mission og filosofi, som baserer sig på deres tro på, at uddannelse er et fundament for udvikling, og som vil føre til en bedre livskvalitet. Skolen tilbyder en række forskellige fag som inkluderer sprog, sport og mange kunstneriske fag. Skolen er også udstyret med bibliotek, svømmehal, music rum og meget mere.

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes her.

Caxton College - Valencia området
Skolen ligger kun 3 km fra middelhavet og 18 km fra byen Valencia. Denne skole er en unik skole, som er dedikeret til at udvikle hver enkelt elevs specielle talenter og evner. Der gøres en stor indsats for at give hver elev individuel opmærksomhed. Skolen tilbyder fag som spansk, historie, fransk, kunst, music, psykologi og meget mere. Der er også gode muligheder for at dyrke sport på skolen.

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes her.

Colegio Alminar - Sevilla området
Skolen ligger kun 10 minutter fra byen Sevilla med skole transport. Der er mange grunde til at vælge denne skole, men en af grundene er undervisnings systemet. Lærerne er meget tætte med eleverne, hvilket er skolens kendetegn. De erfarne og dedikerede lærer støtter elevernes initiativ, kreativitet og beslutningstagende evner. Skolen tilbyder mange fag, sport og mange andre aktiviteter. Skolen er udstyret med sports baner, svømmehal, bibliotek og meget mere.

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes her.

Sage College - Cádiz området
Skolen ligger i den Andalusiske region, nærmere bestemt provinsen af Cadiz i det sydlige Spanien. Skolens team består af talentfuldt og dedikeret lærere og personlale, som alle har et fælles mål: Konstant forbedring og udvikling af uddannelses tilbuddet til deres elever. Skolen tilbyder fag som spansk, fysik, biologi, økonomi, rejse og turisme samt gode muligheder for at dyrke en række sportsgrene. 

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes her.


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.