Vælg hvor i Spanien du gerne vil studere

Med Explorius får du en unik mulighed for at vælge hvor i Spanien du gerne vil tilbringe dit år på high school-udveksling.

Når du ansøger om et high school-år på vores Classic eller Classic Plus-program hos os, er du sikret at få dit områdeønske godkendt. Dette naturligvis så længe vi stadigvæk har ledige pladser, på det specifikke ønske og at du opfylder de nødvendige krav, såsom en godkendt ansøgning. Så sørg for at ansøge i god tid  først til mølle!

Hvordan vil du gerne tilbringe dit udvekslingsophold i Spanien? Med adgang til stranden i Alicante eller Cádiz, i hovedstaden Madrid eller hvorfor ikke i den populære by Granada? Din udveksling – dit valg!

Ansøg om et High School-år

Vores udvalg af områder på Classic programmet

vores Classic program tilbyder vi forskellige områdeønsker i byer. Du kan vælge at by i kystbyer som Almería og Santander, den historiske by Cáceres, eller den største by på De Kanariske Øer, Tenerife.

Almería

Byen Almería ligger i Middelhavet og byder på kystlinje og et meget smukt landskab. De smukke omgivelser og det gode vejr har gjort stedet oplagt til flere filmoptagelser.

De uspolerede kyster gør stedet ekstra lækkert, med sandstrande og godt vejr ved Middelhavet. Maurerne og de kristne højttider og festdage gør dét, at bo i Almería til et unik eventyr.

Cáceres

På UNESCOs verdensarvsliste har Cáceres en af de mest imponerende bydele i Spanien. At gå en tur i den gamle bydel i Cáceres er ligesom at rejse tilbage til middelalderen. Lad dig besejre af byen ved at gå en tur og mærk stemningen fra monumenter og gader. Cáceres er en by med mange tårne, paladser og kirker, som er med til at give byen den historiske betydning.

Santander

Santander ligger i det nordlige Spanien og er en blanding af urbant miljø og strande, naturområder, udsøgt gastronomi og en rig kultur. Santander er kendt som en af de mest elegante og smukke byer på Spaniens nordkyst.

Du kan gå langs kysten, udforske strande, lære at surfe og spise frisk fisk og skaldyr. Besøg en af Santanders parler og prøv sjove aktiviteter. Surfing, fodbold, strandspil, løb og andre komsammener med lokale og internationale elever er blot nogle eksempler på, hvilke aktiviteter byen har at byde på.

Tenerife

Tenerife har et fantastisk økosystem som gør, at der bor mange dyr på øen. Du kan opleve en blanding af Nordafrika og Sydeuropa her. Øen har nogle dejlige sandstrande og flere bjerge, hvoraf Teide er det højeste og mest besøgte bjerg på øen.

At bo på Tenerife giver dig mulighed for at opleve charmerende byer, hvor du også kan besøge museer eller deltage i forskellige sportsaktiviteter. Klimaet på Tenerife gør, at eleverne har godt vejr hele udvekslingsåret.

Vores områdeønsker på Classic Plus programmet

vores Classic Plus program tilbyder vi et udvalg af by-valg, ligesom du også kan vælge strandgaranti-valg.

Lær mere om de forskellige muligheder herunder. Du finder det i alfabetisk rækkefølge.


Strandgaranti – afsted til stranden!

Spaniens fantastiske strande tiltrækker millioner af turister hvert år. At tilbringe din high school-udveksling tæt på en af disse skønne strande er muligt med Explorius!

Med vores strandgaranti får du muligheden for at studere i, eller maks 45 minutter fra, en af de skønne kystbyer Alicante, Cadiz eller Valencia. Forbered dig på et udvekslingsophold fyldt med bølger og sjov på stranden.

Byvalg – vælg din favoritby

Vores by-valg er det perfekte valg for dig som foretrækker bylivet, og som måske allerede har en favoritby i Spanien, som du gerne vil studere i. Du vil by enten i selve byen, eller i metropolområdet, som er maksimum 45 minutter fra centrum.

Du kan vælge mellem de skønne byer Alicante, Cádiz, Granada, Madrid, Sevilla og Valencia.

Priser på områder

Alicante

Alicante er et sommerparadis placeret ved den smukke Costa Blanca kystlinie i det sydøstlige Spanien. Byen er kendt for dets palmebeklædte boulevarder, shoppinggader, hvide sandstrande og livlige sociale liv.

Gennemsnitstemperaturen er 18°C, med milde vintre og varme sommermåneder. Det gør det til et perfekt byvalg for dig som foretrækker livet i solen, tæt på smukke strande. I Alicante vil du få en rigtig spansk oplevelse blandt smukke omgivelser og sjove arrangementer.

Cádiz

I Cadiz finder du nogle af Spaniens smukkeste strande og en et af de største karnevaler I hele landet, hvert år, som varer i 11 dage. Denne gamle kystliggende by er placeret i det sydvestlige Spanien og tiltrækker turister fra hele verden.

Hvis du går op i sport, vil du elske at være her. Prøv at surfe, golfe eller tag en løbetur langs havet. Byen er meget populær blandt udvekslingsstudenter, så du kan forvente at møde elever fra mange forskellige lande, når du studerer her. High school-eleverne mødes ofte på stranden efter skoletid, hvor de hænger ud og har det sjovt sammen.


Granada

Granada er en smuk by placeret ved bjergkæden Sierra Nevada i det sydlige Spanien. Byen har mere end 200.000 indbyggere og studerende udgør en stor del af dem, grundet dets populære universitet.

Med sin imponerende historie, er Granada blevet en af de mest attraktive kulturelle byer i Spanien. Her finder du steder som du skal besøge, såsom Alhambra, Albaicin og Catedral de Granada. Granada er også tæt på et af de bedste skiområder i Spanien, så hvis du gerne vil få muligheden for at stå på ski under dit udvekslingsophold, er dette dit valg!

Ansøg om et High School-år

Madrid

Velkommen til Madrid! Den spanske hovedstad tilbyder en sjov og livlig livsstil i det centrale Spanien. Med elegante boulevarder, lange parker og massevis af tapasrestauranter og churrocafeer, vil du nemt kunne nyde storbylivet i Madrid.

Mere end tre millioner mennesker bor i denne by, som gør det til den tredje største by indenfor EU, efter London og Berlin. Somrene er meget varme, mens vintrene er en smule køligere, med en gennemsnitstemperatur på syv grader. Perfekt for dig som elsker varmen, men som ikke har noget imod en køle lidt af under vintermånederne.

 

Sevilla

Med sit herlige mediterranske klima, mange kulturelle events og universiteter, tiltrækker Sevilla unge mennesker fra både hele Spanien og hele verden. Denne store by har omkring 700.000 indbyggere og er fyldt med både traditioner og historie, men også livlige events gennem året. Sevilla er kendt for sin flamenco dans og Feria de Abril de Sevilla (Sevilla-markedet). Sørg også for at se en af top-fodboldklubberne spille; Sevilla FC og Betis, mens du er på udveksling her!

Som en udvekslingsstudent i Sevilla, vil du bo omkring en time fra stranden som løber langs Cadiz, som giver dig en god mulighed for at besøge stranden i weekenderne. Den årlige gennemsnitstemperatur i byen er 25 °C, med våde vintre og tørre somre.


Valencia

Valencia er en kyst by i det østlige Spanien. Det er Spanien’s tredje største by, efter Madrid og Barcelona, med omkring 800.000 indbyggere. Naturen er fantastisk her! Du finder rigeligt af smukke bjerge og strande som omgiver byen, som giver en helt unik følelse. Og, du finder også den bedste paella i Spanien!

Valencia er en perfekt by for dig som gerne vil nyde livet tæt på stranden, og måske afprøve sjove vandaktiviteter såsom at sejle, ro i kajak eller paddlesurfing under dit udvekslingsår. Gennemsnitstemperaturen er 17 °C, med korte, milde vintre og lange, varme somre.

Priser på områder

Få sikret dit områdevalg i Spanien

Mød os til et gratis og uforpligtende interview, hvor vi kan tale mere om vores områder og udvekslingsprogrammer i Spanien.

Men ansøg hurtigst muligt! Vi har begrænset antal pladser på hvert område og mange af dem forsvinder lynhurtigt, så få sikret din plads, før det er for sent.

Ansøg om et High School-år

Hvis du gerne vil have et større udvalg af byer i Spanien, eller hvis du gerne vil gå på en engelsktalende skole, kan du kigge nærmere på vores Select High School programmer.

<< Tilbage til Spanien