Vores mest populære skoler i Spanien

Når du tilmelder dig vores Select High School-program får du mulighed for selv at vælge hvilken skole i Spanien du gerne vil gå på.

Dette er perfekt for dig, som allerede har et tydeligt billede af, hvordan din udveksling i landet skal se ud. Måske vil du gerne læse nogle bestemt fag, gå på en engelsk skole eller udøve din favorit sport.

Ansøg om et high school-år

High schools i Spanien

Nedenfor finder du vores udvalg af skoler indenfor vores Select High School-program.


Colegio Internacional Alminar, Sevilla

Studer på Colegio International Alminar, som ligger 10 minutter fra herlige Sevilla. Skolen har et stærkt akademisk program og tilbyder gode sportsfaciliteter med et stort udvalg af forskellige aktiviteter, som du kan dyrke i din fritid. Du kan afprøve judo, svømning, gymnastik og mange andre sportsgrene!  

Caxton College, Valencia

Studer på privatskolen Caxton College og få det smukke middelhav som udsigt imens! Skolen ligger kun et stenkast fra den populære by Valencia. Skolen har 1500 studenter, hvor ca. 20% af dem er internationale studenter. 

Undervisningen foregår på engelsk, så dette alternativ er perfekt for dig som vil forbedre dine kundskaber i både engelsk og spansk, under dit år på udveksling.  

Få sikret din skoleplads i Spanien

Mød os til et gratis og uforpligtende interview hvor vi kan tale mere om de forskellige skoler i Spanien. Sammen vil vi skræddersy det perfekte udvekslingsår til dig, for at sikre at dit spanske high school-eventyr bliver præcist som du ønsker.

Ansøg om et high school-år

<< Tilbage til udvekslingsprogrammer i Spanien