Boarding school i USA

Efterskole mulighed i USA
Tag på udveksling og gå på efterskole i USA! Et ophold på Boarding School er et godt alternativ til efterskole i Danmark. Du bor på skolen, får den samme tætte kontakt til dine skolekammerater, en spændende fritid - og derudover en helt uforglemmelig kulturel udveksling, når du møder studerende fra hele verden.

Hvorfor vælge Boarding School?
Der er mange gode grunde til at vælge et år på Boarding School - her får du nogle af dem:
  • Små klasser, som giver mulighed for lærere og elever at få et tæt forhold
  • Høj faglig standard og undervisning af meget faglig kompetente lærere
  • Fantastiske skoleforhold med enestående muligheder for sport, musik, teater, dans, foto & media, forskning mm. Nogle skoler har endda museer, dyreparker, planetarier etc. på selve campus!
  • Mulighed for at møde andre studerende fra hele verden
  • Mange klubber og aktiviteter at tilmelde sig - både om aftenen og i weekenderne
  • Sund og lækker mad 
  • Skolerne ligger oftest i attraktive områder

Hvordan fungerer det?
Explorius samarbejder med over 80 Boarding Schools i USA. Du kan enten vælge frit, hvor du vil hen og betale, hvad det koster at gå på skolen, eller du kan lade Explorius hjælpe dig med at finde en skole. En del af vores skoler kan tilbyde stipendier til vores elever, som vil dække dele af skolens omkostning. Der findes rigtig mange gode skoler, som opfylder lige netop dine krav. Her kan du se nogle af de skoler, som vi anbefaler.

Hvem kan søge og hvornår rejser du? 
For at komme på udveksling i USA gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
Din afrejse vil ligge omkring slutningen af juli frem til midt i september. Din hjemrejse til Danmark vil ligge omkring maj/juni året efter.
Dit ophold starter med en Soft Landing Camp i New York. Camp er inkluderet i prisen.

Priser
Priserne er meget individuelle, da det kommer helt an på, hvilken skole du vælger - og om du får stipendium. Der betales direkte til skolen for opholdet, og dertil skal lægges Explorius servicepakke. Læs om priser, stipendium og servicepakke her.

Vil du vide mere om Boarding Schools, så kontakt os.

 

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"