Livet på Boarding School

Udveksling på Boarding School

"Life on campus is a lot of fun! Students get to live and study with classmates from America and around the world" citat fra amerikansk Director på Boarding School, USA

Om livet på Boarding School
På Boarding School venter store oplevelser og venskaber for livet, da skolen er omdrejningspunkt for hele din hverdag. Hver Boarding School har sit eget særpræg, og du kan vælge skole efter interesser, aktiviteter eller område. Drenge og piger bor hver for sig, og lærerne bor også på skolen sammen med de studerende, så de er til rådighed både i skolen, men også hvis man "bare" har brug for en snak.

De fleste oplever, at det er en fantastisk oplevelse at være på udveksling på Boarding School, og at det er meget givende, at de bor og går i skole det samme sted. Vi har kontakt til masser af Boarding Schools rundt i USA, men du kan læse om skoler vi særligt anbefaler her

Hverdag og weekend på skolen
Hverdagene går med undervisning, studietid, hænge ud med vennerne og forskellige aktiviteter og kan f.eks. se ud som på skemaet nederst på siden. 

Weekenderne er fyldt med sjove aktiviteter. Ofte er der kampe man kan deltage i eller være tilskuer til, man kan tage ud at svømme, spille musik, til fest i et af husene eller gå en tur i biografen. De fleste Boarding Schools har nemlig deres egen biograf! Nogle gange arrangeres der fællesture til stranden, til andre skoler, restaurant eller måske ud at shoppe. Mulighederne er mange, hvilket er en af de helt store fordele ved at have sit liv på en Boarding School.

 

Livet som udvekslingsstudent

Ekspempel på hvordan en hverdag på Boarding School kan se ud.

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"