Boarding School's vi anbefaler

Efterskole i USA, se dine muligheder

Explorius samarbejder med mere end 80 forskellige Boarding Schools i USA, så vi kan helt sikkert finde en skole, som passer dig! Her på siden kan du se nogle af de skoler, som vi anbefaler. Bliv inspireret - og kontakt os endelig, hvis du vil videre mere om Boarding Schools!

Lahaina, Hawaii - sol og surfing
Maui Preparatory Academy ligger på øen Maui med udsigt over Stillehavet, og er perfekt for unge mennesker som gerne vil opleve det eksotiske ved at være på Hawaii et helt skoleår, samt dyrke sport som surfing. Skolen har høje akademiske ambitioner specielt indenfor matematik, teknologi, science og kunst.

Staten New York - sport og kunst kun 1 time væk fra New York City
Drømmer man om at komme til staten New York vil The Storm King et godt valg! Skolen ligger smukt placeret i Hudson River Valley. Her er det elever med atletik drømme som kommer. Skolen tilbyder 19 sportshold og klubber, og har derudover også et rigtig godt program inden for kunsten. Der går 164 elever på The Storm King, og de har en gennemsnitlig SAT score på 1600. 

San Jacinto Mountains, Californien - for de kreative
Er man den musikalske type der elsker at optræde, spille og synge, er Idyllwild Arts Academy det helt rigtige sted. Skolen ligger i smukke San Jacinto Mountains Californien, og her bliver de bedste kunstnere uddannet fra. Skolen ligger kun 2 1/2 times kørsel fra storbyerne Los Angeles og San Diego. Deres gennemsnitlige SAT er 1690 og de har 300 elever, hvoraf 50% af dem er internationale.

Priser

Der betales direkte til skolen i USD. Prisen er afhængig af, hvilken skole du vælger, så kontakt os for en pris på den skole, som du er interesseret i.

Derudover skal der betales for Explorius' obligatoriske servicepakke i DKK. Se beskrivelse af servicepakke og pris her.