High School Classic i USA

Kunne du tænke dig at opleve Thanksgiving? Lyder Homecoming eller Prom spændende, og har du altid drømt om at opleve rigtig "High School spirit"? Så vil udveksling i USA lige være noget for dig!

Livet i USA
Amerikanerne er lige så åbne og sociale, som rygtet siger. De er meget ligetil og nemme at omgås. Amerikanere er et stolt folkefærd, som tillægger det værdi at kunne vise dig, hvad det vil sige at leve i så stort og multikulturelt et land, som USA er. Du vil få et storslået år som udvekslingsstudent i USA!

Værtsfamilien
Ligesom i Danmark, er familier forskellige. Alle har deres egne vaner og traditioner. I USA vil du hurtigt føle dig involveret i samfundet og ikke mindst i familien. Det kan ske, at din værtsmor tager dig med til en amerikansk fodboldkamp i weekenden. Ikke nødvendigvis fordi hendes børn spiller, men blot for at tage del i lokalsamfundet.

Vores samarbejdspartnere i USA udvælger nøje værtsfamilierne. Både referencer og husstand kontrolleres grundigt, inden en familie bliver godkendt. 

Din High School
Skolerne og lærerne i USA er meget engagerede i de studerende. Mange af lærerne er trænere for skolehold efter skoletid. Det er svært ikke at lade sig rive med af " The High School Spirit". På en amerikansk High School kan du oftest vælge mellem seks og otte fag. Fire af disse skal være boglige, mens resten f.eks. kan være fotografering, sport, drama eller lignende. Efter skole bruges ofte tiden på sport og klubber eller tilbringes tid sammen med sine venner! Fritidsaktiviteter kan for eksempel foregå i skolens sportsklubber, et orkester, et band, et kor, et elevråd eller hvad du nu har valgt at gøre. Det er helt op til dig!

Hvem kan søge og hvornår rejser du? 
For at komme på udveksling i USA gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
Din afrejse vil ligge omkring slutningen af juli frem til midt i september. Din hjemrejse til Danmark vil ligge omkring maj/juni året efter.
Dit ophold starter med en Soft Landing Camp i New York. Camp er inkluderet i prisen.

Priser
Vil du se prisen for et skoleår eller et semester, så se her.

Særlige ønsker?
Har du nogle bestemte ønsker for dit ophold? Ønsker du f.eks. at være sikker på at kunne dyrke en bestemt sportsgren, at gå i specifik skole eller måske noget helt andet, som er vigtigt for dig og dit ophold, anbefaler vi dig at kigge på High School Select eller Boarding School. Har du lyst til at opleve to destinationer på ét udvekslingsår, er vores Kombi program måske noget for dig.