Områdeønske i USA


Vores erfaring siger os, at det vigtigste ikke er, hvor du bor under dit udvekslingsår, men derimod hvem du bor hos! Men har du et ønske om at bo et bestemt sted i USA når du er på udveklsing, er der masser af muligheder.

Du kan ønske stat eller område i USA
For dig som ønsker at kunne påvirke din placering, er der mulighed for at ønske en bestemt stat eller område. Du kan ønske de fleste stater og områder i USA, herunder bl.a. Californien, Texas og Hawaii, samt meget mere!

Vores kolleger i USA vil derefter gøre deres bedste for at finde en værtsfamilie og High School i det område, som du har ønsket, men der er dog ingen garanti for, at dit ønske bliver opfyldt. Hvis en placering ikke er mulig i den stat, som du har ønsket, findes en værtsfamilie til dig et andet sted i USA.

Begrænset antal pladser
Der er begrænsede antal pladser i nogle områder, så sørg for at ansøge i god tid, hvis du har et specifikt områdeønske. Når du udfylder din ansøgning, vil du få en liste over mulige områder. Har du spørgsmål til områdeønske, så ring eller skriv til os.

Hvad koster områdeønske?
Vi kan som nævnt ikke garantere dig, at du får dit områdeønske opfyldt. Du betaler selvfølgelig kun for ønsket, såfremt det bliver opfyldt. Se de generelle priser for områdeønske her. Skal du have en specifik pris, så kontakt os!

Vil du være helt sikker på at få dit ønske opfyldt?
Hvis du vil være helt sikker på at komme til at bo et specifikt sted, eller du har andre specifikke ønsker for dit ophold, anbefaler vi, at du ser nærmere på vores High School Select-program.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.