Din garanti for placering


Rejser du på udveksling til USA med os, kan vi som en af de eneste i Danmark garantere dig placering hos en værtsfamilie og på en skole, såfremt du er fuldt godkendt til vores program!

Når du skal på udveksling og gå på High School, er der mange ting, som skal gå op i en højere enhed. Det kræver nemlig, at der både er en værtsfamilie til rådighed, en lokal kontaktperson i området, samt en skole som kan tilbyde dig en plads.

Det lykkes heldigvis de fleste gange. Og skulle det ikke lykkes i første omgang, er du alligevel sikret at kunne tage på udveksling, såfremt du er fuldt godkendt til vores program.

Fuldt godkendt
Hvis du er fuldt godkendt til at deltage på vores High School Classic program i USA, og du ikke har en værtsfamilie senest 31. august i rejseåret, tilbyder vi at flytte dig til vores High School Select program helt uden ekstra udgifter for dig. Flytningen til High School Select programmet garanterer, at du helt sikkert vil kunne tage afsted på dit livs eventyr. 

Det kalder vi placeringsgaranti!

Betinget godkendt  
At være betinget godkendt betyder, at Explorius først kan tilbyde dig en plads på vores program, når værtslandet har fundet en placering til. Som betinget godkendt har du derfor ikke placeringsgaranti.

En betinget godkendelse skyldes oftest allergier eller andre helbredsmæssige årsager, diæter eller skolekarakterer der kan påvirke din placering. Der kan være en ekstra omkostning forbundet med en betinget godkendelse, fordi det kræver et ekstra stykke arbejde fra værtslandets side at finde en familie.

Ønsker du mere information om betinget godkendelse, så er du velkommen til at kontakte os.


           

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"