Din garanti for placering


Rejser du på udveksling til USA med os, kan vi som en af de eneste i Danmark garantere dig placering hos en værtsfamilie og på en skole, såfremt du er fuldt godkendt til vores program!

Når du skal på udveksling og gå på High School, er der mange ting, som skal gå op i en højere enhed. Det kræver nemlig, at der både er en værtsfamilie til rådighed, en lokal kontaktperson i området, samt en skole som kan tilbyde dig en plads.

Det lykkes heldigvis de fleste gange. Og skulle det ikke lykkes i første omgang, er du alligevel sikret at kunne tage på udveksling, såfremt du er fuldt godkendt til vores program.

Fuldt godkendt
Hvis du er fuldt godkendt til at deltage på vores High School Classic program i USA, og du ikke har en værtsfamilie senest 31. august i rejseåret, tilbyder vi at flytte dig til vores High School Select program helt uden ekstra udgifter for dig. Flytningen til High School Select programmet garanterer, at du helt sikkert vil kunne tage afsted på dit livs eventyr. 

Det kalder vi placeringsgaranti!

Betinget godkendt  
At være betinget godkendt betyder, at Explorius først kan tilbyde dig en plads på vores program, når værtslandet har fundet en placering til. Som betinget godkendt har du derfor ikke placeringsgaranti.

En betinget godkendelse skyldes oftest allergier eller andre helbredsmæssige årsager, diæter eller skolekarakterer der kan påvirke din placering. Der kan være en ekstra omkostning forbundet med en betinget godkendelse, fordi det kræver et ekstra stykke arbejde fra værtslandets side at finde en familie.

Ønsker du mere information om betinget godkendelse, så er du velkommen til at kontakte os.


           

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.