High School Select i USA

Bliv udvekslingsstudent i USA
Vil du gerne på udveksling til USA og opleve "High School spirit"? Og har du specifikke ønsker til dit ophold? Så er vores High School Select program det rette for dig! I forhold til vores High School Classic program, kan du nemlig her være med til at påvirke dit ophold ved at vælge enten område eller skole.

Livet i USA
Du har i dette program mulighed for at vælge, hvor du geografisk ønsker at bo. Uanset hvor du dog vælger at tilbringe dit år, vil livet som udvekslingsstudent i USA tage dig med storm!
Det at bo hos en lokal familie, giver dig et fantastisk indblik i en helt almindelig amerikansk hverdag. Du vil komme til at nyde enorme indkøbscentre, store sportsbegivenheder og en utrolig stolt og positiv holding til livet. 

Værtsfamilien
Da du i dette program først vælger område og/eller skole, vil din værtsfamilie blive fundet efterfølgende. I Select programmet modtager værtsfamilierne et mindre tilskud for at have en studerende boende i et år. Dette er anderledes ift. Classic programmet, hvor værtsfamilier ikke får betaling.

Værtsfamilien er en helt almindelig amerikansk familie, som åbner deres hjem for dig. De glæder sig til et nyt familiemedlem, og vil helt sikkert involvere dig i alle aspekter af deres hverdag!

Din High School
Som Select-elev har du mulighed for at vælge, hvilken High School du gerne vil gå på, samt hvilke fag du ønsker at læse. Det kan også være, at du har nogle specifikke interesser du ønsker at dyrke. Der er masser af gode muligheder for at kombinere akademiske fag med lidt anderledes og sjove fag. Det er en af de store fordele, som High School i USA generelt har.
Da Select-programmet er et akademisk program, vil du tage stilling til, hvilken skole du ønsker at gå på - derefter vil resten af din placering blive planlagt. Se nogle af de skoler vi anbefaler

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i USA gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
Din afrejse vil ligge omkring slutningen af juli frem til midt i september. Din hjemrejse til Danmark vil ligge omkring maj/juni året efter.
Dit ophold starter med en Soft Landing Camp i New York. Camp er inkluderet i prisen.

Priser
I High School Select programmet kan priserne variere, alt efter hvilken skole eller område du vælger. Du kan læse mere om vores priser her.

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"