High School's vi anbefaler i USA

High School i USA, se dine muligheder

Som udvekslingsstudent i Select programmet til USA, har du mulighed for at vælge et bestemt skoledistrikt eller en specifik High School, som udbyder de fag eller sportsgrene som du er interesseret i. Vi samarbejder med en række skoler i USA og nedenfor kan du se, hvilke skoler vi anbefaler. 

Florida - for dig som vil forbedre dit golf
Går man med drømmen om at forbedre sit golf, og have muligheden for at spille i godt vejr hele året rundt så skal man vælge Indian River Charter High School. Her får man ikke kun spillet udviklet, man lærer også om golfens historie, etikette samt golf industrien. Der udover tilbyder de også et fint program til de mere musikalske elever der elsker dans, drama og spil. Skolen har ca. 670 elever. 

Malibu, Californien - for dig som ønsker et højt fagligt niveau
Vil du gerne på en skole hvor det akademiske niveau er højt, og hele 96% af eleverne går videre på college, så rel="noopener noreferrer" skal du vælge Oak Park High School. Skolen ligger 30 minutter vest for Los Angeles, og tæt på den berømte strand Malibu. Skolen kor har vundet syv priser i 2015/2016, hvilket har gjort deres kreative program yderst populært. 

Calabas, Californien - for dig som drømmer om at blive skuespiller eller er dygtig atlet
Har du en skuespiller gemt i maven, eller drømmer du om at være rel="noopener noreferrer" med til OL i fremtiden? Så kan Las Virgenes hjælpe dig på vej. Skolen har 1800 elever, og en lang historie med mange professionelle atleter samt skuespillere fra deres skole. Skolen ligger i områder Calabasas ca. 40 minutter vest for Los Angeles. Calabasas er også mere kendt som hjembyen for familien Kardashian. 

Massachusetts - både rel="noopener noreferrer" for dig som vil dyrke sport eller være kreativ
Beverly High School i Massachusetts har 1300 elever. Skolen tilbyder en masse indenfor sportens verden med blandt andet Baseball, basketball, cheerleading, golf, fodbold og svømning. Der udover kan man også få lov til at udfolde sig på den kreative del med blandt andet arkitektur undervisning, musikundervisning og mulighed for at udfolde sig i teaterverdenen.  

Kansas - for dig, som vil gå på en af de bedste skoler i USA (ifl. Washington Post)
Ønsker du at rel="noopener noreferrer" gå på en af Washington Posts udnævnte bedste skoler i USA skal du vælge Blue Valley Public School. Her vil du komme til en skole hvor der går 1350 elever, den ligger 20 minutter syd for Kansas City, og du kan her opleve en skole der går meget op i, at give eleverne en god oplevelse med deres interesser. De ønsker at få deres elever til at deltage i sportsaktiviteter, samt prøve lykken med deres kreative program. 

Priser
Der betales direkte til skolen i USD. Derudover skal der betales for Explorius' obligatoriske servicepakke i DKK. Se priser på skoler og servicepakke her.

Hvis ingen af skolerne passer dig, så kontakt os, så hjælper vi med at finde den helt rigtige til dig!

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.