High School's vi anbefaler i USA

High School i USA, se dine muligheder

Som udvekslingsstudent i Select programmet til USA, har du mulighed for at vælge et bestemt skoledistrikt eller en specifik High School, som udbyder de fag eller sportsgrene som du er interesseret i. Vi samarbejder med en række skoler i USA og nedenfor kan du se, hvilke skoler vi anbefaler. 

Florida - for dig som vil forbedre dit golf
Går man med drømmen om at forbedre sit golf, og have muligheden for at spille i godt vejr hele året rundt så skal man vælge Indian River Charter High School. Her får man ikke kun spillet udviklet, man lærer også om golfens historie, etikette samt golf industrien. Der udover tilbyder de også et fint program til de mere musikalske elever der elsker dans, drama og spil. Skolen har ca. 670 elever. 

Malibu, Californien - for dig som ønsker et højt fagligt niveau
Vil du gerne på en skole hvor det akademiske niveau er højt, og hele 96% af eleverne går videre på college, så skal du vælge Oak Park High School. Skolen ligger 30 minutter vest for Los Angeles, og tæt på den berømte strand Malibu. Skolen kor har vundet syv priser i 2015/2016, hvilket har gjort deres kreative program yderst populært. 

Calabas, Californien - for dig som drømmer om at blive skuespiller eller er dygtig atlet
Har du en skuespiller gemt i maven, eller drømmer du om at være med til OL i fremtiden? Så kan Las Virgenes hjælpe dig på vej. Skolen har 1800 elever, og en lang historie med mange professionelle atleter samt skuespillere fra deres skole. Skolen ligger i områder Calabasas ca. 40 minutter vest for Los Angeles. Calabasas er også mere kendt som hjembyen for familien Kardashian. 

Massachusetts - både for dig som vil dyrke sport eller være rel="noopener noreferrer" kreativ
Beverly High School i Massachusetts har 1300 elever. Skolen tilbyder en masse indenfor sportens verden med blandt andet Baseball, basketball, cheerleading, golf, fodbold og svømning. Der udover kan man også få lov til at udfolde sig på den kreative del med blandt andet arkitektur undervisning, musikundervisning og mulighed for at udfolde sig i teaterverdenen.  

Kansas - for dig, som vil gå på en af de bedste skoler i USA (ifl. Washington Post)
Ønsker du at  gå på en af Washington Posts udnævnte bedste skoler i USA rel="noopener noreferrer" skal du vælge Blue Valley Public School. Her vil du komme til en skole hvor der går 1350 elever, den ligger 20 minutter syd for Kansas City, og du kan her opleve en skole der går meget op i, at give eleverne en god oplevelse med deres interesser. De ønsker at få deres elever til at deltage i sportsaktiviteter, samt prøve lykken med deres kreative program. 

Priser
Der betales direkte til skolen i USD. Derudover skal der betales for Explorius' obligatoriske servicepakke i DKK. Se priser på skoler og servicepakke her.

Hvis ingen af skolerne passer dig, så kontakt os, så hjælper vi med at finde den helt rigtige til dig!

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"