Værd at vide

vänner vid grand canyon usa

Her på siden finder du praktisk information om udveksling i USA, om vores programmer samt om hvem som kan søge. Savner du mere information? Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende programmer til USA: High School Classic, som er det traditionelle program til dig uden særlige krav for dit ophold. High School Select til dig, som har specielle krav for dit ophold, Boarding School for dig, som ønsker at bo på skolen og Kombi-programmet (USA+Australien) til dig, som ønsker to destinationer på ét udveklingsår.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser her. Da der i USA er særlige krav bl.a. til karakterer og helbred, vil du blive spurgt ind til dette, når vi møder dig til personligt interview. Se mere om de særlige krav for USA her.

Mulighed for at ønske område: På High School Classic er der mulighed for at ønske bestemt område, men vi kan ikke garantere det. Du betaler kun gebyr, hvis dit ønske bliver opfyldt. Læs mere om områdeønske og pris her. På High School Select og Boarding School kan vælge skole, område eller aktiviteter.

Afrejsetidspunkt: Juli/august/september, afrejse er afhængig af, hvornår din skole begynder, og hvornår der findes en værtsfamilie til dig. Man kan skulle rejse med meget kort varsel.

Programlængde: Ca. 5 eller 10 måneder.

Skoleuniform: Nej, men der er oftest en "dress code" på High School i USA.

Sprog og sprogkundskaber: Engelsk. Der kræves forkundskaber i engelsk. Alle elever til USA skal lave en engelskprøve (ELTiS test) som en del af ansøgningen. Det er ikke noget, som du skal være nervøs for, og du vil få mere information om testen, når du er igang med din ansøgning.

Visum: Ja, der vil være krav om visum på dit udvekslingsophold. Visum kan først søges, når du har værtsfamilie og skole. Vi hjælper dig med, hvordan du skal gøre.

Forberedelse: Vi har stor erfaring med udveksling i USA, og vi gør alt hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, og du starter også dit ophold i USA med en Soft Landing Camp i New York. Alt sammen er inkluderet i programprisen. Prisen afhænger af, hvilket program du vælger - se mere under "Priser og information".

Har du flere spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"