Soft Landing Camp i New York

Videoen er filmet og klippet af Laura Andréa, der var i USA i 2015/16

Start dit udvekslingsophold med fem dages Camp i New York! 
Explorius ønsker at give dig og de andre Explorius studerende i USA den bedst tænkelige start, så uanset hvilket program du rejser på eller hvor i USA, du kommer til at bo, begynder dit High School år med 5 dage i verdens fedeste by New York!

Soft Landing Camp i New York er obligatorisk, og det er vel at mærke inkluderet i prisen!

Første dag går med ankomst til Camp'en og et fælles møde, hvor du får at vide, hvad du kan forvente dig af dine første dage, uger og måneder i det nye land.

Så følger tre dage med forberedende møder, sightseeing og shopping. Sammen vil vi slappe af i Central Park, slentre gennem byens gader, bliver svimle sammen i Empire State Building og sejle fra Manhattan ud forbi Frihedsgudinden. 

Altsammen så du og dine rejsekammerater får den bedst mulige start på jeres ophold, inden I flyver videre til jeres værtsfamilier på den 5. dag.


På årets Soft Landing Camp i New York - studerende ved statuen af H.C. Andersen i Central Park


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.