Soft Landing Camp i New York

Videoen er filmet og klippet af Laura Andréa, der var i USA i 2015/16

Start dit udvekslingsophold med fem dages Camp i New York! 
Explorius ønsker at give dig og de andre Explorius studerende i USA den bedst tænkelige start, så uanset hvilket program du rejser på eller hvor i USA, du kommer til at bo, begynder dit High School år med 5 dage i verdens fedeste by New York!

Soft Landing Camp i New York er obligatorisk, og det er vel at mærke inkluderet i prisen!

Første dag går med ankomst til Camp'en og et fælles møde, hvor du får at vide, hvad du kan forvente dig af dine første dage, uger og måneder i det nye land.

Så følger tre dage med forberedende møder, sightseeing og shopping. Sammen vil vi slappe af i Central Park, slentre gennem byens gader, bliver svimle sammen i Empire State Building og sejle fra Manhattan ud forbi Frihedsgudinden. 

Altsammen så du og dine rejsekammerater får den bedst mulige start på jeres ophold, inden I flyver videre til jeres værtsfamilier på den 5. dag.


På årets Soft Landing Camp i New York - studerende ved statuen af H.C. Andersen i Central Park


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".