Særlig for dig som vil på udveksling til USA

Students at High School
Når du vil på High School i USA, er der nogle krav, som du skal være opmærksom på skal være opfyldt. Det kan du læse mere om her på siden. Skulle der være et eller flere krav, som du ikke opfylder - eller som du er i tvivl om du opfylder, så kontakt os. Vi vil nemlig gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe med at få din drøm om udveksling opfyldt!

Karakterer
I USA kræves der som udgangspunkt mindst 4 i alle fag. Hvis nogle af dine karakterer er lavere end det, så kontakt os - der er muligheder alligevel. Meget lave karakterer kan medføre en betinget godkendelse.

Allergier
Det er vigtigt, at du oplyser om allergi eller allergier. 

Nogle allergier som f.eks. høfeber er ikke noget problem, når du vil på udveksling i USA, men det er vigtigt, at du stadig oplyser os om det. Pelsdyrallergi vil som regel medføre en betinget godkendelse og en ekstra omkostning. Årsagen til den ekstra omkostning er, at mange familier har husdyr i USA, og det kræver et ekstra arbejde for vores amerikanske kolleger at finde en familie. Har du nogen form for madallergi, skal du også oplyse om dette - hvad der kan lade sig gøre ift. madallergi er meget individuelt, så her vil vi tage en dialog med dig og med vores amerikanske kolleger, når vi kender omfanget af allergien.

Diæter
Spiser du vegetarkost, gluten- eller laktosefrit eller noget helt fjerde, så skal du oplyse om dette. Specialkost er ingen hindring for at komme på udveksling, men du skal regne med selv at bidrage økonomisk, da der ikke stilles krav til værtsfamilierne om at yde specialkost.

Andre helbredsmæssige årsager
Har du diabetes, epilepsi eller andre sygdomme eller diagnoser som OCD, ADHD el.lign., så skal du fortælle os om dette. Det kan også være tidligere eller igangværende psykolog forløb. 

Helbredsmæssige årsager kan medføre betinget godkendelse, men det er helt individuelt, og besluttes i hvert enkelt tilfælde. Vi vil som regel bede om særskilt lægeudtalelse.

Kontakt os
Vi er her for at hjælpe dig med at få din drøm om High School udfyldt. Derfor vil vi også opfordre dig til at kontakte os, hvis nogle af kravene virker uopnåelige eller du er i tvivl om du kan komme afsted. Langt de fleste får deres drøm opfyldt og kommer afsted - også selvom de ikke troede, at de levede op til kravene fra start.

Andre muligheder
USA er det land af vores 11 destinationer, som har de skrappeste krav til udvekslingsstuderende. Derfor vælger nogle elever også en af vores 10 andre destinationer. Har du brug for inspiration eller hjælp til at vælge destination, så kontakt os.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.