Programmer i USA

Vi tilbyder en lang række af high school-programmer i USA. Vi tilbyder Classic High School, Academic Exchange, Combo High School,Select High SchoolBoarding School og Efterskole i USA.

Læs mere om de forskellige programmer nedenfor og find det program som passer dig bedst! 


Classic High School – vores mest populære program

Classic High School-programmet i USA er vores altid-populære program, som langt de fleste af vores elever vælger. Det er det traditionelle high school-program hvor en værtsfamilie vælger dig, ud fra din ansøgning, og du så bliver placeret i en af USA’s 50 stater. Du kan, for eksempel, blive placeret ved den smukke kyst i Virginia, få muligheden for at opleve den sydlige livsstil i Arkansas eller studere blandt fantastiske scenarier i Montana. Det afhænger af, hvor din fremtidige værtsfamilie bor.

Det er det perfekte program for dig, som ønsker en rigtig amerikansk oplevelse og ser frem til at nyde alle aspekter af den sande amerikanske livsstil - både indenfor og udenfor selve skolen.

Du kan ansøge om et Classic High School-program i USA for et semester eller et helt akademisk skoleår.

Områdevalg mod et ekstra tillæg

For dig som har et ønske om at blive placeret i en specifik by, stat eller region i USA, er det muligt at tilvælge et områdevalg mod et ekstra tillæg. 

Vi tilbyder en lang række af muligheder indenfor områder i USA. Nedenfor finder du eksempler på de mest populære stat, region og by ønsker. Her finder du hele vores udvalg.

Statsvalg i stater som Californien, Hawaii, Colorado, Florida, Washington, Michigan, Texas, Illinoios og Tennessee.

Regionvalg i regioner som Great Lakes (Michigan, Wisconsin, Indiana, Ohio og Illinois, Pacific Coast (Washington, Oregon og Californien) og Mountain State (Montana, Wyoming, Colorado, Idaho, Utah og Alaska).

Byvalg i byer som St. Louis, Dallas, Houston, Columbus og Atlanta.

Vær opmærksom på at antallet af ledige pladser på de forskellige område valg er begrænsede. For at kunne garantere din plads, anbefaler vi dig at ansøge om dit udvekslingsår så tidligt som muligt. Først til mølle!

Se priser for vores Classic High School-program

Se vores områder

Ansøg om Classic High School


Academic Exchange High School – Classic + sport

Academic Exchange er programmet for dig, som er åben omkring dit udvekslingsophold, men stadig har nogle ønsker på forhånd. Med dette program, kan du vælge én ting, som opfyldes på din kommende skole. Det kan være, at du vil bo og gå i skole i et varmt klima, at der er en bestemt sportsgren du vil dyrke (fodbold, golf, tennis, cheerleading, basketball eller andet), et bestemt sprog du vil have (fransk, spansk eller tysk) eller at du vil kunne gå til dans, drama, teater eller musik. Vi finder en skole til dig, som opfylder dit ønske.

Vi arbejder tæt sammen med mange forskellige populære skoler i USA og vil sørge for, at finde en skole som er perfekt for dig ud fra dit ønske.

Kontakt os for mere information og for priser for Academic Exchange.

Ansøg om Academic Exchange


Combo High School – oplev USA & Oceanien

Med Explorius får du en unik mulighed for at opleve high school-livet i både USA og Australien eller New Zealand. Det er den perfekte mulighed for dig som er nysgerrig omkring livet på begge kontinenter og har det svært ved at vælge hvor du skal tilbringe dit udvekslingsår. Med Combo High School behøver du ikke at vælge - du kan få begge dele.

Start i USA …

Soft Landing Camp i New York

 

Du starter dit udvekslingsår i USA, hvor du deltager på vores Soft Landing Camp I New York sammen med de andre USA og Kombi-elever fra Explorius. Herefter flyver du til din amerikanske værtsfamilie hvor den første del af dit high school-eventyr starter. Under de fem måneder får du mulighed for at stifte bekendskab med den amerikanske livsstil. Udover at gå på en typisk amerikansk high school, og lære nogle skønne mennesker at kende, vil du også opleve helligdage som Halloween og Thanksgiving under din high school-udveksling I USA.

… og afslut i Australien eller New Zealand

Efter at have oplevet omkring en måned eller to af den amerikanske vinter, er det tid til at flytte til et varmere klima. Så er det tid til at forberede sig på Soft Landing Camp I Sydney eller Auckland, afhængigt af hvilket land du vælger at rejse til. På campen bliver du introduceret til livstilen i Oceanien, inden du rejser videre til din værtsfamile.

På det tidspunkt er du allerede en udvekslingsstudent med god erfaring. At tilpasse dig til en ny værtsfamilie og high school vil være en del lettere for dig. Nu er det tid til at nyde high school-livet i enten Australien eller New Zealand og leve livet fuldt ud, blandt wallabies, surfere og smukke strande, før du skal sige farvel til måske det fedeste år i dit liv.

Ansøg om Combo High School


 

Select High School – lige som du vil have det

Hvis du har en klar vision af hvordan du ønsker din high school-udveksling i USA skal være, er dette programmet for dig. Vi har et tæt samarbejde med en lang række af skoler over hele USA, inklusiv attraktive områder såsom San Francisco Bay-, Boston-, såvel som Los Angeles-området.

Du fortæller os dine præferencer angående lokation, sport og fag, og sammen vil vi så skræddersy din udveksling lige som du gerne vil have det. Måske vil du gerne gå på en skole med hockey, studere tæt på stranden eller have mulighed for at blive i USA for videre uddannelse? Uanset hvad, Select High School er valget for dig.

Du kan ansøge om Select High School-programmet i USA for enten et semester eller et helt akademisk år. 

Se vores mest populære skoler


Ansøg til Select High School


Boarding School – studer og bo på campus

 

Boarding School er valget for dig som ønsker en top uddannelse såvel som oplevelsen af livet på campus. Istedet for at bo hos en værtsfamilie, vil du studere og bo på campus. Du vil dele et værelse med en eller to klassekammerater. Boarding Skolerne har et mix af lokale elever og internationale elever, som betyder at du vil få kontakt til mennesker fra hele verden.

Du kan vælge mellem mange forskellige private boarding-skoler over hele USA. Hvorfor ikke vælge en top uddannelse i en populær stat, såsom New York, Massachusetts, Florida eller Californien for eksempel?

Sportsprofiler & skoleaktiviteter

Udover at tilbyde et højt akademisk niveau, kan du også ansøge om aktiviteter på et højt niveau. Vi samarbejder med boarding skoler som tilbyder alt fra dansk, alpine og fodboldprofiler, til specifik musik og kunstprogrammer. Mange skoler tilbyder også aktiviteter for alle elever, som de kan deltage i om aftenen eller i weekender, så du altid vil have noget at lave.

Et udvekslingsår på Boarding School i USA er den perfekte forberedelse for andre studier på højt niveau, ikke mindst i USA. Dette er det optimale valg for dig som bestræber dig på et højt akademisk niveau, som ønsker at få den bedst mulige uddannelse.

Se vores mest populære boarding skoler i USA

Ansøg til Boarding School

Ansøg om et år på high school

<<Tilbage til USA