Programmer i USA

Vi tilbyder en lang række af high school-programmer i USA. Vi tilbyder Classic High School, Classic Extra, Combo High School,Select High School, Sommer High School og Boarding School.

Læs mere om de forskellige programmer nedenfor og find det program som passer dig bedst! 


Classic High School – vores mest populære program

Classic High School-programmet i USA er vores altid-populære program, som langt de fleste af vores elever vælger. Det er det traditionelle high school-program hvor en værtsfamilie vælger dig, ud fra din ansøgning, og du så bliver placeret i en af USA’s 50 stater. Du kan, for eksempel, blive placeret ved den smukke kyst i Virginia, få muligheden for at opleve den sydlige livsstil i Arkansas eller studere blandt fantastiske scenarier i Montana. Det afhænger af, hvor din fremtidige værtsfamilie bor.

Det er det perfekte program for dig, som ønsker en rigtig amerikansk oplevelse og ser frem til at nyde alle aspekter af den sande amerikanske livsstil - både indenfor og udenfor selve skolen.

Du kan ansøge om et Classic High School-program i USA for et semester eller et helt akademisk skoleår.

Områdevalg mod et ekstra tillæg

For dig som har et ønske om at blive placeret i en specifik by, stat eller region i USA, er det muligt at tilvælge et områdevalg mod et ekstra tillæg. 

Vi tilbyder en lang række af muligheder indenfor områder i USA. Nedenfor finder du eksempler på de mest populære stat, region og by ønsker. Her finder du hele vores udvalg.

Statsvalg i stater som Californien, Hawaii, Colorado, Florida, Washington, Michigan, Texas, Illinoios og Tennessee.

Regionvalg i regioner som Great Lakes (Michigan, Wisconsin, Indiana, Ohio og Illinois, Pacific Coast (Washington, Oregon og Californien) og Mountain State (Montana, Wyoming, Colorado, Idaho, Utah og Alaska).

Byvalg i byer som St. Louis, Dallas, Houston, Columbus og Atlanta.

Vær opmærksom på at antallet af ledige pladser på de forskellige område valg er begrænsede. For at kunne garantere din plads, anbefaler vi dig at ansøge om dit udvekslingsår så tidligt som muligt. Først til mølle!

Se priser for vores Classic High School-program

Se vores områder

Ansøg om Classic High School


Classic Extra – Større skole og single room garanti

Med vores Classic Extra program bliver du garanteret noget ekstra, som ikke er garanteret i vores almindelige USA Classic High School program

Dette er du garanteret

  • Single room – Den perfekte mulighed for dig, som har brug for dit eget værelse hos din værtsfamilie. I vores almindelige USA Classic high school program kan du skulle dele værelse med en søskende af samme køn på omtrent samme alder som dig. Nogle elsker dette ekstra sociale aspekt, mens andre kan have brug for deres eget værelse og et ‘frirum’ hvor man kan slappe af alene nogle gange. Hvis det er tilfældet med dig, er single room et perfekt valg.
  • Skoleplads med minimum 250 elever – antallet af elever på den lokale skole kan variere lige fra omkring 80 elever til omkring 4000 elever. Med vores Classic Extra program er du garanteret, at komme til at gå på en skole med minimum 250 elever. En større skole giver mulighed for at vælge flere fag og være omgivet af flere kammerater. Herved kan du møde andre, som har de samme interesser som dig og der vil ofte være flere sportsaktiviteter og populære hold.
  • Placering før d. 31 juli – USA er et stort land og hver stat har sin egen unikke livsstil. En tidlig placering giver dig bedre tid til at forberede dig til dit nye eventyr.

Du får, selvfølgelig, alle fordelene fra vores almindelige Classic high school program, herunder vores populære Soft Landing Camp, en lokal kontaktperson i Danmark og i værtslandet og meget andet. Kontakt os for mere information og for priser for Classic Extra.

Ansøg om Classic Extra


Combo High School – oplev USA & Oceanien

Med Explorius får du en unik mulighed for at opleve high school-livet i både USA og Australien eller New Zealand. Det er den perfekte mulighed for dig som er nysgerrig omkring livet på begge kontinenter og har det svært ved at vælge hvor du skal tilbringe dit udvekslingsår. Med Combo High School behøver du ikke at vælge - du kan få begge dele.

Start i USA …

Soft Landing Camp i New York

 

Du starter dit udvekslingsår i USA, hvor du deltager på vores Soft Landing Camp I New York sammen med de andre USA og Kombi-elever fra Explorius. Herefter flyver du til din amerikanske værtsfamilie hvor den første del af dit high school-eventyr starter. Under de fem måneder får du mulighed for at stifte bekendskab med den amerikanske livsstil. Udover at gå på en typisk amerikansk high school, og lære nogle skønne mennesker at kende, vil du også opleve helligdage som Halloween og Thanksgiving under din high school-udveksling I USA.

… og afslut i Australien eller New Zealand

Efter at have oplevet omkring en måned eller to af den amerikanske vinter, er det tid til at flytte til et varmere klima. Så er det tid til at forberede sig på Soft Landing Camp I Sydney eller Auckland, afhængigt af hvilket land du vælger at rejse til. På campen bliver du introduceret til livstilen i Oceanien, inden du rejser videre til din værtsfamile.

På det tidspunkt er du allerede en udvekslingsstudent med god erfaring. At tilpasse dig til en ny værtsfamilie og high school vil være en del lettere for dig. Nu er det tid til at nyde high school-livet i enten Australien eller New Zealand og leve livet fuldt ud, blandt wallabies, surfere og smukke strande, før du skal sige farvel til måske det fedeste år i dit liv.

Ansøg om Combo High School


 

Select High School – lige som du vil have det

Hvis du har en klar vision af hvordan du ønsker din high school-udveksling i USA skal være, er dette programmet for dig. Vi har et tæt samarbejde med en lang række af skoler over hele USA, inklusiv attraktive områder såsom San Francisco Bay-, Boston-, såvel som Los Angeles-området.

Du fortæller os dine præferencer angående lokation, sport og fag, og sammen vil vi så skræddersy din udveksling lige som du gerne vil have det. Måske vil du gerne gå på en skole med hockey, studere tæt på stranden eller have mulighed for at blive i USA for videre uddannelse? Uanset hvad, Select High School er valget for dig.

Du kan ansøge om Select High School-programmet i USA for enten et semester eller et helt akademisk år. 

Se vores mest populære skoler


Ansøg til Select High School


Boarding School – studer og bo på campus

 

Boarding School er valget for dig som ønsker en top uddannelse såvel som oplevelsen af livet på campus. Istedet for at bo hos en værtsfamilie, vil du studere og bo på campus. Du vil dele et værelse med en eller to klassekammerater. Boarding Skolerne har et mix af lokale elever og internationale elever, som betyder at du vil få kontakt til mennesker fra hele verden.

Du kan vælge mellem mange forskellige private boarding-skoler over hele USA. Hvorfor ikke vælge en top uddannelse i en populær stat, såsom New York, Massachusetts, Florida eller Californien for eksempel?

Sportsprofiler & skoleaktiviteter

Udover at tilbyde et højt akademisk niveau, kan du også ansøge om aktiviteter på et højt niveau. Vi samarbejder med boarding skoler som tilbyder alt fra dansk, alpine og fodboldprofiler, til specifik musik og kunstprogrammer. Mange skoler tilbyder også aktiviteter for alle elever, som de kan deltage i om aftenen eller i weekender, så du altid vil have noget at lave.

Et udvekslingsår på Boarding School i USA er den perfekte forberedelse for andre studier på højt niveau, ikke mindst i USA. Dette er det optimale valg for dig som bestræber dig på et højt akademisk niveau, som ønsker at få den bedst mulige uddannelse.

Se vores mest populære boarding skoler i USA

Ansøg til Boarding School

Ansøg om et år på high school

Sommer High School – 2 uger i Florida

Florida

Vores sommer high school program er det perfekte valg for dig, som gerne vil opleve det bedste af USA i din sommerferie.

På dette program bor på du den prestigefyldte Boarding School, Florida Preparatory Academy, (link open in new tab) i Melbourne, Florida, i to uger. Her bor du og studerer sammen med dine klassekammerater, som er både amerikanske elever og internationale elever. Dette giver dig den mest optimale mulighed for, at få verden fra hele verden!

Et perfekt mix mellem fag og aktiviteter

Målet med dette program er, at du udvikler dine sprogkundskaber og bliver mere selvsikker i at snakke engelsk i fremtiden.

For at klæde dig bedst muligt på, er undervisningen en blanding af forskellige aktiviteter. Udover at have timer med undervisning, er der museumsbesøg, film eller keramikundervisning - på engelsk selvfølgelig. Du er omgivet af det engelske sprog 24/7 og kan derfor hurtigt mærke en forbedring.

Skolen ligger på Space Coast. Det er et område, som også huser Kennedy Space Center og Cape Canaveral Air Force Station. Derfor har du altså også mulighed for at lære meget mere om rummet.

Oplev det bedste af Florida

Da Florida er den ultimative sommerdestination, er målet at du skal bruge så meget tid som muligt udendørs.

Hver dag er der sjove aktiviteter, både efter skoletid og i weekenden. Vi udforskers Floridas fantastiske sandstrande, besøger NASA’s Kennedy Space Center, Disneyworld og madame Tussaud’s, for blot at nævne nogle af aktiviteterne!

Florida Preparatory Academy er meget vellidt blandt både studerende og ansatte. Vi er overbeviste om, at du kommer til at elske dit ophold her, hvor du får mulighed for at udforske det bedste af Florida i løbet af sommeren.

Se priser for Summer High School

Ansøg om Summer High School

<<Tilbage til USA