Se udvalget af vores skoler i USA

High School i USA

Når du rejser på vores Select High School- eller Boarding School-program vælger du lige netop den skole, du ønsker at gå på. 

Dette er det helt perfekte valg for dig, som allerede har et tydeligt billede af, hvordan dit år på udveksling skal se ud. Måske drømmer du om en bestemt by, ønsker at dyrke din favorit sport eller ønsker nogle helt bestemte fag? Ligemeget hvad der er vigtigt for dig, har vi den rette skole til dig!

Mange af skolerne tilbyder kreative fag, som passer til dig, som går op i musik, dans og drama, idræt, medier og kommunikation, samt kunst, design og arkitektur, ligesom vi også har skoler, hvor sport fylder rigtig meget. Vil du gerne dyrke tennis, cheerleading, fodbold eller måske baskeball? Vi har et stort udvalg af skoler, med forskellige linjer. 

Vi tilbyder et stort udvalg af skoler i hele USA. Nedenfor finder du et udvalg af vores mest populære skoler for Select High School og Boarding School-programmet i USA. 

High Schools i USA

Her finder du et par af vores mest populære skoler, som kan give dig en ide om, hvad Select-programmet har at byde på. 

Oak Park High School, California

Oak Park ligger i Ventura County, som grænser op til Los Angeles og en halv time fra den berømte Malibu Beach. Skolen er kendt for et højt akademisk niveau, som også tilbyder fag på college niveau. Oak Park har også et bredt udvalg af sportsgrene, som for eksempel lacrosse, amerikansk fodbold og baseball. Denne skole er meget populær og tager kun imod et lille antal udvekslingsstudenter, så hvis du er interesseret i Oak Park High School anbefaler vi dig at ansøge i god tid.

  • Faciliteter: et performing arts center med teater og musiklokaler, moderne fysisklokaler, en kunst- og teknologi bygning, sportsområder og klasselokaler med smartboards og internet på hele campus. 
  • Sprog: amerikansk tegnesprog, kinesisk, fransk og spansk
  • Sport og kunst: cross country, lacrosse, golf, amerikansk fodbold, basketball, volleyball og mange flere, samt drama, teater og musik
  • Et udvalg af spændende aktiviteter: chess club, astronomy club, environmental club, mock trial, journalism og mange flere.
  • Type skole og lokation: public school i Californien
  • Pris: Servicepakke til Explorius 49.950,- DKK + 31.150 USD