Vores mest populære skoler i USA

Når du rejser på vores Select High School- eller Boarding School-program, vælger du, hvilken skole du ønsker at gå på. 

Dette er det helt perfekte valg for dig, som allerede har et tydeligt billede af, hvordan dit år på udveksling skal se ud. Måske drømmer du om en bestemt by, ønsker at dyrke din favorit sport eller ønsker nogle helt bestemte fag, så har vi den rette skole til dig.

Mange af skolerne tilbyder kreative fag, som passer til dig som går op i musik, dans og drama, idræt, medier og kommunikation, samt kunst, design og arkitektur. 

Vi tilbyder et stort udvalg af skoler i hele USA. Nedenfor finder du vores mest populære skoler for Select High School og Boarding School-programmet i USA. 

High Schools i USA

Her finder du et udvalg af vores mest populære skoler for Select High School-programmet.


Oak Park High School, California

Oak Park ligger i Ventura County, som grænser mod Los Angeles. Skolen er kendt for et højt akademisk niveau, som også tilbyder fag på college niveau. Oak Park har også et bredt udvalg af sportsgrene, som for eksempel lacrosse, amerikansk fodbold og baseball. Denne skole er meget populær og tager kun imod et lille udvalg af udvekslingsstudenter, så hvis du er interesseret i Oak Park High School anbefaler vi dig at sende din ansøgning i god tid.

Læs mere om Oak Park High School

Ansøg om Oak Park

Las Virgenes School District (Calabasas High School), California

Skolen ligger i Calabasas, Los Angeles. Dette område erkendt fra blandt andet reality serien keeping up with the Kardashians, og vores udvekslingsstudenter som har boet i området har set flere kendisser. Skolen har et højt akademisk niveau og er blevet kåret til at være en af de bedste skoler i landet. Calabasas High School tilbyder også et stort udvalg af sportsgrene og andre aktiviteter som musik og dans. 

Læs mere om Las Virgenes School District

Ansøg om Las Virgenes


San Luis Coastal School District, California

Vi samarbejder med to skoler i San Luis Coastal School District: Morro Bay og San Luis Obispo High School. Dette skoledistrikt ligger langs kysten af Californien og passer godt til dig, som interesserer sig for medier og kommunikation. Begge skoler har vundet priser for deres høje akademiske  niveau. 

Læs mere om San Luis Coastal School District

Ansøg om San Luis


Maynard High School, Massachusetts

Maynard High School ligger i Massachusetts, cirka 40 kilometers køretur fra Boston. Skolen har ca. 450 elever og klasserne er relativt små, som betyder at hver elev får en del opmærksomhed og støtte fra de forskellige lærere. Maynard High School er stolte af at kunne tilbyde et meget varieret skoleskema og et stort udvalg af fritidsaktiviteter. 

Læs mere om Maynard High School

Ansøg om Maynard


Indian River Charter High School, Florida

Indian River har et stort fokus på kunst og er et populært valg blandt elever som går op i musik, dans og drama. Skolen ligger i Vero Beach, på Florida's østkyst. Skolen tilbyder også forskellig sport og fritidsaktiviteter som basketball, baseball, cross country, golf, amerikansk fodbold og idræt.

Læs mere om Indian River Charter High School

Ansøg om Indian River


Boarding skoler i USA

Nedenfor finder du et udvalg af vores mest populære boarding skoler i USA.


Idyllwild Arts Academy, Californien

Idyllwild er en privat boarding skole i Californien som har fokus på kunst. Skolen har et højt akademisk niveau og du kan blandt andet vælge fag som kreativ skrivning, dans, mode, film og digitale medier. Denne skole passer til dig som er kreativ og ønsker at bo på campus sammen med alle dine klassekammerater. 

Læs mere om Idyllwild Arts Academy

Ansøg om Idyllwild Arts Academy


The King's Academy, Florida

The King's har en stærk profil indenfor idræt og scenekunst. Skolen har et one-to-one mentor program, som betyder at du kan forvente tæt opfølgning og evaluering fra lærerne på skolen. Skolen ligger desuden i det populære område West Palm Beach og lokker elever til fra hele verden.

Læs mere om King's Academy

Ansøg om King's Academy


Få sikret din plads i USA

Bestil et gratis og uforpligtende interview hvor du kan høre mere om de froskellige skoler i USA. Sammen skræddersyer vi det perfekte high school-ophold til dig og sørger for, at det bliver ligesom du gerne vil have det!

<< Tilbage til vores programmer