Vælg hvor i USA du vil gå i skole


Hos Explorius får du en unik mulighed for at vælge hvor i USA du vil tilbringe dit udvekslingsår på high school.

Når du ansøger om et high school-år på vores Classic High School-program kan du vælge at have et områdeønske. Dette vil naturligvis være en mulighed, så længe vi har pladser tilbage i det specifikke område og at du opfylder kravene for at have områdeønske. Sørg for at få sikret din plads og ansøg i god tid  først til mølle gælder!

Hvor vil du tilbringe dit udvekslingsår i USA? Vil du nyde solskin og varme i Californien eller Florida, opholde dig i Mountain States eller nyde storbylivet i Houston eller Portland?

Dit udvekslingsår - dit valg!

Ansøg om et år på high school

Vores store udvalg af områdeønsker

Map-of-USA

Vi tilbyder et stort udvalg af stat-, region- og storbyvalg i USA. Læs mere om de forskellige områdeønsker nedenfor. Du finder alle muligheder i alfabetisk orden.


Statsvalg– vælg staten du vil studere i

 

Hvis du har et ønske om at tilbringe dit udvekslingsår i en specifik amerikansk stat, så er vores områdeønske lige noget for dig.

Vi tilbyder et stort udvalg af stater som du kan studere i, over hele USA. Fra solrige Californien, til mægtige bjergkæder i Colorado og ranches i Texas, til flotte Virginia i øst. Hvor vil du gerne studere?

OBS! Vores områdeønsker i Californien, Florida og på Hawaii er meget populære og pladserne dertil forsvinder meget hurtigt. For at sikre din plads i en af de solrige stater - ansøg allerede i dag! 

Se vores områdeønske-priser


Alabama

Studere i Alabama

Den charmerende stat Alabama er placeret i det sydøstlige USA, med grænse til Florida, Mississippi, Georgia, og Tennessee. Med en gennemsnits temperatur på 18 grader, vil du kunne opleve et high school-år under solen.

Alabama har en meget interessant historie. Mange af de kendte hændelser under den amerikanske borgerrettighedsbevægelse fandt sted her, såsom Montgomery bus boycut, som resulterede i arrest af Rosa Parks.

Når du studerer her, vil du få en fantastisk mulighed for at lære mere og få et dybere indblik i en enestående del af den amerikanske historie. 


Arizona

Arizona er beliggende i det sydvestlige USA og er mest kendt for Grand Canyon. Et besøg dertil er et absolut must, når du studerer der. Staten har et ørkenklima med meget varme somre og milde vintre. Der findes dog også vidunderlige skibakker, såfremt du trænger til at blive kølet lidt ned. 

Arizona er hjemmet til de populære byer Phoenix og Tuscon, den flotte ørkenby Sedona, såvel som kendt for Monument Valley-regionen. Når du bor og studerer her får du en unik USA oplevelse blandt verdenskendte naturfænomener, som du garanteret kender fra bøger og film.


Californien

Herlige Californien i USA's vestkyst tilbyder både enestående strande samt en vidunderlig livsstil langs stillehavet. Her finder du de berømte byer Los Angeles, San Francisco og San Diego.

Staten er utrolig populær blandt udvekslingselever fra hele verden. Californien er det perfekte valg for dig som vil nyde et high school-liv i solen, tæt på både kysten og utrolige nationalparker såsom Death Valley og Yosemite National Park.


Colorado

Elsker du at stå på snowboard og at stå på ski så er Colorado staten for dig. Colorado er beliggende i Rocky Mountain-regionen og er hjem til de kendte ski-områder Aspen, Denver og Colorado Spring.

Her får du mægtige nationalparker og ikke mindst fantastiske ski muligheder i Klippiga bjergene. At tilbringe sit udvekslingsår i Colorado er definitivt noget helt særligt. 


Florida

Velkommen til "the Sunshine State"! Florida lokker mere en 60 millioner turister til og det er let at forstå, hvorfor det er et hit. Solrigt vejr, smukke strande og rigtig gode shopping muligheder gør det enkelt at nyde livet i Florida. 

Sørg for at få sat Key West på din to-do liste, hvis du vælger at b o og studere her - omgivelserne er helt utrolige!  

Ansøg om et år på High School


Georgia

Nord for Florida finder du den charmerende stat Georgia. Statens fantastiske beliggenhed gør det muligt at få oplevet både den amerikanske sydlige charme, såvel som smukke strande langs kysten i Georgia, South Caroline og Florida. 

Georgia har et behageligt klima med en kort, mild vinter og en lang, varm sommer  perfekt for dig som vil opleve et high school-år i solen. I Georgia har du også storbyerne Atlanta og Columbus. 


Hawaii

exchange students surfing in hawaii

Sol, varme, hvide sandstrande og turkisblåt hav. Hvis du vil nyde strandlivet mere eller mindre hver dag under dit udvekslingsår, så er dette valget for dig. På Hawaii er du aldrig langt fra en strand. Et udvekslingsår her passer perfekt til dig som godt kan lide udendørsaktiviteter såsom surfing, vandring og snorkling. 

Hvis du er interesseret i at opleve Hawaii, men ikke vil være der under hele dit udvekslingsår, tilbyder vi også muligheden at deltage på vores Hawaii Reunion-tur.


Illinois

Illinois er mest kendt for at være hjem til USA's tredje største by  Chicago. Staten grænser til hele seks andre amerikanske stater, hvilket giver dig en god mulighed for at se mere af landet under dit udvekslingsår.

Illinois tilbyder en god blanding af storbyer, flotte floder, grønne skove og charmerende småbyer. At tilbringe sin high school-udveksling her et stort hit.

Ansøg om et år på High School


Indiana

Indiana er en stat som er perfekt beliggende i Midtwestern og Great Lakes-regionen i USA. Indiana betyder "Land of the Indians" og er kendt for sine smukke majsmarker, venlige befolkning og ikke mindst hovedstaden Indianapolis.  

Staten tilbyder samtlige fire årstider og som udvekslingselev her kan du engagere dig i mange udendørsaktiviteter året rundt. 


Michigan

Michigan er en statsom ligger i området Great Lakes. Staten har en enestående natur og er kendt for at være en af de smukkeste stater i Amerika.

Staten byder på smukke landskaber og omgivelser hele året rundt. Michigan er meget populær blandt udvekslingsstudenter fra hele verden. Du kan regne med at få en masse internationale venner, når du bor og studerer her!


Minnesota

Minnesota er beliggende i det nordlige USA, ved grænsen til Canada og Lake Superior  den største af samtlige Great Lakes-søerne. Staten er nomineret til en af de bedste i USA, takket være levestandarden, uddannelsen og tilgangen til deres sundhedspleje er i top. 

Staten har mere end 10.000 søer, så hvis du er et natur menneske kommer du til at elske at bo der. Minnesota har fire årstider, som alle tilbyder nogle fantastiske miljø. 


Montana

Montana er en stat i det nordvestlige USA, som grænser til Canada. Det er USA's fjerde største stat og er mest kendt for dets smukke natur. Staten har hundredevis af floder og bakker, og endda nationalparker som Glacier National Park i Klippiga bjergene. Hvis du godt kan lide udendørsaktiviteter såsom ski, vandring og at fiske, så er Montana valget for dig.


Nevada

Nevada er mest kendt for at være hjem til det meget omtalte Las Vegas, men staten har meget mere at tilbyde end casinoer og underholdning. Trods Nevada's placering midt i ørkenen, såsom berømte Mojave Dessert og Death Valley, har staten et varieret klima med kolde vintermmåneder. Her får du også flere ski områder, hvilket gør staten det perfekte valg for dig som elsker både varme og sne.

Nevadas optimale placering giver dig desuden adgang til solrige Californien, velkendte marker i Arizona og vinterparadiset Utah og Idaho.

Ansøg om et år på high school


North Carolina

North Carolina er en del af den amerikanske syd og er beliggende langs Atlanten på østkysten. Staten tilbyder et herligt klima året rundt, med en middeltempertur på 10 °C i januar. 

I North Carolina får du moderne storbyområder, i byer som Charlotte og Raleigh, med universiteter i topklasse. Når du studerer her er du i nærheden af andre populære dele af USA, såsom Florida, Virginia Beach og hovedstaden Washington D.C. 


Ohio

Velkommen til Ohio! Ohio er en herlig stat i den populære Great Lakes-region. Her får du en blanding af et dejligt byområde, smukke landskaber og moderne byer såsom Cleveland, Columbus og Cincinnati. 

Ohio grænser til fem andre stater, blandt andet Kentucky og West Virginia som begge hører til USA's sydstater. Dette giver dig en suveræn mulighed for at få oplevet mange dele af USA under dit udvekslingsår.  


Oklahoma

Oklahoma er beliggende i South Central-regionen i USA. At bo her er et perfekt valg for dig som vil opleve den sydlige kultur, men også have tilgang til skibakker og smukke bjerglandskaber i staten Colorado. I Oklahoma får du storbyerne Oklahoma City og Tulsa. 


Oregon

Oregon ligger bord for Californien og tilbyder masser af smukke strande langs stillehavets kyst. Til forskel fra Californien kan du her nyde af fire årstider, med varme somre og kolde vintre. 

I Oregon er du tæt på storbyerne Portland, San Francisco og Seattle. Dette kombineret med dets enestående natur giver dig det bedste af to verdener.  


South Carolina

South Carolina er beliggende langs Atlanten og tilbyder nogle af USA's flotteste strande. Her kan du nyde sol og fint vejr hele året rundt. Staten er kendt for din smukke natur med grønne parker og skove. At bo i South Carolina under sit udvekslingsår er et udmærket valg. 

Se priser for områdevalg USA


Tennessee

Tennessee er en charmerende stat perfekt beliggende i det sydlige USA, tæt på næsten alle sydstater. Vejret er mildt hele året rundt, hvilket er perfekt for dig som trives best i t-shirt. 

Tennessee er det perfektevalg for dig med stor musikinteresse. Staten har spillet en vigtig rolle i udviklingen af mange slags amerikansk musik, såsom rock and roll, rockabilly og blues. Her får du de berømte byer Nashville, kendt som "The Music City", Elvis Presleys hjemby Memphis og forlystelsesparken Dollywood, grundlagt af artisten Dolly Parton. 


Texas

I den for evigt populære stat Texas venter et spændende udvekslingsår blandt Texas Longhorns, rodeos og ranches. Staten tilbyder dog også meget mere end de klassiske og stereotype førnævnte aktiviteter. Efter Alaska er Texas USA's største stat og er hjem for populære storbyer såsom Houston, Dallas, San Antonio og Austin.

I Texas får du den perfekte blanding af den ikoniske wild west kultur, storbyer, smukke landskab og en af de mest afslappede og venlige befolkninger. Forbered dig på et high school-år fyldt med massevis af nye erfaringer. 


Virginia

Langs Atlanterkysten, på østkystens midte, ligger den historiske stat Virginia. Dets geografiske beliggenhed giver dig muligheden for at opleve både den fantastiske bjergkæde Appalacherna, smukke strande samt den sydlige kultur under dit udvekslingsår i USA. Du har desuden ikke langt til nogle af USA's mest populære byer, såsom hovedstaden Washington D.C., New York, Philadelphia og Nashville.


Washington

Washington er en smuk stat i det nordvestlige USA som grænser til Canada. Staten tilbyder dig herlige strande langs en 40 mil lang kystlinie, såvel som enestående natur. Dette tilsammen med varme somre og milde vintre gør staten perfekt for dig som godt kan lide udendørsaktiviteter såsom ski, svømning og vandring.

I Washington er du tæt på de populære byer Seattle og Portland, men også Vancouver i Canada. 


Wisconsin

Hello Wisconsin! Wisconsin er en stat i det nordlige USA som er attraktivt beliggende langs Lake Superior og Lake Michigan i Great Lakes-regionen. Dette område er meget populært blandt udvekslingsstudenter da du får alt du kan ønske dig her: fire årstider, smuk natur (særligt ved søerne!) samt tæt på storbyerne Milwaukee, Minneapolis og Chicago. 

Ansøg om et år på high school 

Regionvalg– vælg et område i USA

Hvis du har en idé om hvilket område i USA du ønsker at bo i, men ikke er går så meget op i en specifik stat, så er vores regionvalg lige noget for dig.

Med dette valg kan du blandt andet vælge at studere ved vestkysten, i det sydlige amerika eller Great Lakes-regionen. 


Central Region

Ved at studere i central USA får du en sand amerikansk oplevelse blandt imponerende bjerge, smukke landskaber og spændende byer.

US central map

Når du vælger Central Region kommer du til at bo i enten Kansas, Nebraska, Iowa, Missouri, Arkansas, Louisiana, Texas, Oklahoma, Colorado, Wyoming, Idaho, Montana eller North Dakota eller South Dakota.


East Region

Hvis du ser dig selv studere på en high School i USA's østlige del, nær berømte byer som Chicago, Washington D.C., Nashville eller Pittsburgh, det charmerende syd eller tæt på østkysten, så får chancen gennem dette valg.

US eat map

Når du vælger East Region kommer du til at bo i Illinois, Indiana, Michigan, Ohio, Pennsylvania, New York, Connecticut, Rhode Island, Massachusetts, Vermont, New Hampshire, Maine, New Jersey, Delaware, Maryland, Virginia, West Virginia, Kentucky, Missouri, Iowa, Minnesota, Wisconsin, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Tennessee, Alabama, Georgia, Florida, South Carolina eller North Carolina. 


Great Lakes

Great Lakes er et område i det nordøstlige USA som er meget populært blandt vores udvekslingselever. Her findes smukke søer, såsom Lake Michigan og Lake Superior, samt populære byer som Chicago og Detroit. Når du vælger dette område kommer du til at bo i enten Michigan, Illinois, Wisconsin, Indiana eller Ohio. 

US great lakes map


Mountain States

US mountain map

Elsker du sne, vinteraktiviteter og flot natur? Hvis du vælger Mountain States kommer du til at opleve dit udvekslingsår i winter wonderland! Nyd high school-livet blandt sneen i Colorado, Utah, Wyoming, Idaho, Montana eller Alaska.


North East

Hvis du foretrækker at bo i et sted i USA, som har storbyer, top universiteter, smukke søer og flere årstider er valget North East det rette for dig. 

US noth east map

Ved dette valg kommer du til at bo i enten New York, Massachusetts, Connecticut, Pennsylvania, Vermont, New Hampshire, Maine, Rhode Island, Ohio, Michigan, Indiana, Illinois, Wisconsin eller Minnesota. 


Pacific Coast

US pacific map

Er vestkysten stedet for dig? Så bør du vælge Pacific Coast, her bliver du placeret i en af de herlige stater Californien, Oregon eller Washington. 

Se priser for områdevalg i USA


South East

Hvis du vil opleve den unikke sydlige amerikanske kultur er South East valget for dig.

US south east map

Ved dette valg kommer du til at studere i en af de charmerende stater Mississippi, Alabama, Tennessee, Georgia, Florida, South Carolina, North Carolina, Virginia, West Virginia eller Kentucky. Du kan også blive placeret i de mere nordlige stater Delaware eller Maryland. 


South West

US south weest map6

Når du vælger South West får du oplevet High School livet i staterne Arizona, Nevada eller New Mexico. Nyd den flotte ørken, verdenberømte naturfænomener som Grand Canyon og massevis af solskin og varme. 


Sunshine States 

Vil du gerne have 100% solgaranti under dit udvekslingsår? Så er Sunshine States valget for dig! Med dette valg vil du bo og studere i en af de solrige stater som Nevada, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama, Tennessee, Florida, Georgia, South Carolina og North Carolina.


West Region

Hvis du ser dig selv studere på high school i USA's vestlige del, tæt på Klippiga bjergene, kendte nationalparker og populære byer såsom Las Vegas, Salt Lake City eller Denver,er dette valget for dig.

US west map

Når du vælger West Region kommer du til at bo i Californien, Nevada, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Kansas, Nebraska, South Dakota, North Dakota, Colorado, Wyoming, Montana, Idaho, Utah, Oregon, Washington, Alaska eller på Hawaii. 

Se priser for områdevalg i USA


Storbyvalg – bo i storby

Vi tilbyder et stort udvalg af attraktive storbyvalg i USA, til dig som foretrækker livet i storbyen.

Hvis du allerede nu ved at du bedst trives i pulsen af en amerikansk storby, gå ned af livlige gader omgivet af restauranter, mennesker og stemning, er dette definitivt noget for dig.

Vælg mellem populære byer som Atlanta, Houston, Seattle og mange flere.


Atlanta, Georgia

Atlanta er hovedstaden og den mest befolkede by i staten Georgia, i det sydøstlige USA. Staten har næsten en halv million indbyggere og er kendt for at være staten med Coca-Cola samt der hvor kendte personer, som Martin Luther King Jr., Julia Roberts og artister som T.I. og Usher kommer fra.

Atlanta tilbyder et behageligt klima, hvor det sjældent er koldt særlig længe, samt behagelige temperaturer året rundt.


Columbus, Ohio

Columbus er hovedstaden og den mest befolkede by i staten Ohio. Det er en af USA's hurtigst voksende med næsten 900.000 indbyggere. Staten tilbyder fantastiske skoler og universiteter hvilket gør det til en hærlig stat for studenter i alle aldre.


Dallas, Texas

I den spændende stat Dallas får du en perfekt kombination mellem et interessant storbyliv og livsstilen som det sydlige Amerika er kendt for. Dallas har mere end 1,3 millioner indbyggere og her findes altid noget fedt at tage sig til efter skolen. Husk at få set en kamp med Dallas Cowboys under dit udvekslingsår her!


Houston, Texas

Houston er USA's fjerde største by, hvor kun New York, Los Angeles og Chicago er større. Mere end 2 millioner personer kalder Houston for deres hjem, hvilket du også meget snart kan gøre.

Houston er en sprudlende by med liv og festivaler året rundt, som lokker mennesker fra hele USA til. Det største event er Rodeo Houston hvor kendisser som Justin Bieber, Selena Gomez, Beyoncé og Ariana Grande har optrådt og afholdt koncerter. 


Milwaukee, Wisconsin

Milwaukee er Wisconsins største by og har mere end en halv million indbyggere. Byen ligger præcis op mod smukke Lake Michigan og har en mægtig skyline langs vandet. Husk at få set en baseball kamp eller byens kendte hold Milwaukee Brewers spiller.


Minneapolis, Minnesota

I Minneapolis får du oplevet en blandning mellem et storbyliv såvel som smuk natur, med vandfald, parker og den velkendte Mississippi-flod. Det er den perfekte by for dig som vil nyde en kop kaffe downtown med udsigt over byens skyline i løbet af dagen, for at kunne holde et picknick ved en fin sø dagen efter. Minneapolis har cirka 400.000 indbyggere. 


Oklahoma City, Oklahoma

Oklahoma City er hovedstaden i staten Oklahoma og har flere end 600.000 indbyggere. Når du studerer her kan du nyde storbylivet og samtidigt opleve det charmerende syd, med bondemarkeder og cowboy-kultur. Et perfekt valg for dig som vil have det bedste af begge verdener.


Portland, Oregon

Portland er Oregons største by som har mere end en halv million mennesker boende. Staten er kendt for sin hipster-kultur, sit store antal af cafeer og restauranter og flotte vandrestier med oversigt over det smukke Mount Hood. Portland er en moderne by som lokker unge og kreative mennesker til fra hele USA.


Seattle, Washington

Seattle er en populær by i staten Washington i det nordvestlige USA. Omkring 700.000 amerikanere kalder Seattle for deres hjem, som endda også virksomhederne Amazon og Starbucks gør. 

At bo og studere her under dit udvekslingsår er et super valg for dig som nyde storbylivet, men også gerne vil være tæt på flot natur og smukke bjerglandskaber.


St. Louis, Missouri

St. Louis er en flot by langs Mississippifloden som har flere end 300.000 indbyggere. Byen tilbyder en imponerende skyline, grønne parker og massevis af gratis turistattraktioner. Det er den perfekte by for dig som vil bo i en storby hvor der er meget at lave, men som også har den charmerende ro fra de mindre byer.


Få sikret dit områdevalg i USA 

Mød os til et gratis og uforpligtende interview, hvor vi kan fortælle mere om vores områdevalg og udvekslingsprogram i USA.

Men ansøg hurtigst muligt! Vi har et begrænset antal pladser på alle områdevalg og mange af dem er meget populære, så sørg for at få sikret din plads inden det er for sent.

Hvis du gerne vil have et endnu større udvalg af byer og stater som du kan studere i, anbefaler vi dig at læse mere om vores Select High School- og Boarding School-program.

Ansøg om et år på high school

<<Tilbage til USA